Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji zavést kategorii Megaodpad, nedá se to vydržet. Další džob pro hypotekáře v čele s Genzerem! Podle frekvence výskytu v TV snad hraje automaty, že má furt málo. Jen čekám, kdy se tam objeví královna hypoték Tereza Kostková! Po krátké přestávce, kdy se ÚDAJNĚ "stáhla do ústraní" (fakt to nebylo poznat) a věnovala se rodině - (výsledkem je rozvod) se už zase cpe absolutně všude. Jedete Studentem, vezmete si jediný časopis kromě Blesku, je tam! V magazínu novin v nabídce taky! Po dlouhé době pustíte Všechnopárty, opakování, chvíli se bavíte a pak přijde ona, utlemená, vysmátá, nedá se to poslouchat, ona by byla s to zhnusit mi i tu Francii. Už se bojím nejen pustit TV, ale i otevřít ledničku nebo popelnici. ()

Céčko odpad!

všechny recenze uživatele

Co to - kurva - je? Jak může TV Prima dát, byť jen korunu, za natočení něčeho tak dementního? Jsem naprosto v šoku z toho, jak moc špatný ten seriál je... A souhlasím s vitajakem v tom, že asi chtěli názvem a složením hlavních postav narážet na Čtyřlístek. Nicméně mi uniká důvod a pointa toho, proč to udělali. Těm lidem naprosto chybí soudnost a povědomí o tom, co vtipné je a co není... A chápu, že třeba někdo sleduje Ordinaci nebo Ulici, nicméně tohle snad nebudou podle mě dávat ani ti největší masochisti. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Už mne nebaví po sté psát to stejné, ale ještě po stoprvé: „Kyž k…a něco neumím, tak se do toho ne...u“. Celému osazenstvu od scenáristů, přes herce až po pomocného nástěnkáře, bych doporučil soustředit se dál na kariéru protagonistů nekonečných seriálů a žánr situační komedie bych nechal, těm, jimž bylo z hůry dáno. A říkám to naposledy!!!! Howg, domluvil jsem!!!! ()

stenrik odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusné kulisy, odporné nasvícení, "exteriéry" se točí v ateliéru za pomocí umělé trávy a stromů. Vypadá to jako projekt nějakých amatérských nadšenců, ale rozhodně ne jako profesionální práce. K obsahu seriálu nemá cenu se vyjadřovat, to je trapnost nad trapnost. Lepší by snad i bylo, kdyby to točili v Temelíně... ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu hrozné kulisy, které by úrovní odpovídaly tak ochotnickému divadélku v Prčicích. Velmi stupidní scénář, jemuž nepomohli ani herci, kteří zjevně nevěděli jak se s takovou volovinou popasovat. Jediný vtipný moment byl, když se nastávající ex hlavní protagonistky pokoušel do baráku nacpat nájemníky, tím to skončilo. nechci zatím dávat odpad, počkám ještě jeden,dva díly, pak uvidím. Nicméně zatím to nevidím. - už vidím, je to odpad. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama