Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Tak co děcka, líbí se vám motorky? Jo? A co takhle illegální pouliční závodění? Wow, paráda co? A co takhle nějaký ten příběh sice nezkušeného ale faakt talentovaného závodníka, který to prostě na streetu chce někam dotáhnout (rozuměj- mít vlastní gang, vlastní klub, ale hlavně R E S P E K T). Že už jste to někde a několikrát viděli? Aha... Co jste ale možná neviděli- je film, který vyznívá od první do poslední scény takhle neuvěřitelně trapně (hlášky, kostýmy, Kid Rock...). No takže jestli vás teda zajímá, jestli to náš hrdina na konci všechno zvládne- koukněte na to... ()

collapse 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, tak dávám průměr. Co mě ale už v traileru praštilo do očí je, že většina zůčastněných motorkářů jsou černoši. Já sám jezdím a žádnýho jsem zatím nikde neviděl, jak na silnici, tak na závodech, okruhu, MotoGP. Oni jsou někde v USA opravdu černošský motorgangy? Já měl za to, že oni rači tuní plechovky?! Chm? ()

Reklama

D.I.G 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že to neni story o obyčajných chudobných chlapcoch, majúcich diery v ponožkách aj napriek vlastníctvu ultra výkonných strojov, pretože takýto šport je doménou úspešných gangstrov ( teda aspoň u neg....našich čiernych bratov ).Ono to vlastne ani tak o závodení nieje, ale Fishburne je fajn aj keby jazdil na morských koníkoch. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Hodný motorkářský gang podporující místní charitu, dokonce s vlastním právníkem. Zatímco kluci závodí na hlavních ulicích, jindy aktivní policisté jsou zřejmě na koblize v kavárnách. Vrchem trochu milostných plků a "Iam your father". Docela pro smích. Ono to má nějaký děj? Jediné co stojí za hodnocení jsou asi ty nablejskané motorky. 20% ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené "Rychle a Zběsile" na dvoukolkách může někoho odradit, na druhou stranu pokud hledáte neurvalé filmové triky, efekty na každém druhém snímku trhající asvalt či "Y2K", jsou Ohnivá Kola pro vás ta lepší volba. Biker Boyz nabízejí hlubší komplikovaný příběh propletený city, ale i pár pěkných kousků na dvou kolech se tu objeví. Přímočará akce vedená "Černými Rytíři" v čele s L. Fishburnem je pěknou podívanou pod nádrže oněch dvoukolek... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama