Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

MiCM 

všechny recenze uživatele

Kdo nemá rád motorky ať se nedívá na filmy o motorkářích.. Samozřejmě to není bez chyby a bez slabších chvilek, ale z toho mála filmů o motorkách to docela jde.. Škoda, že takto vznikají tak absurdní hodnocení... Vyloženě jako by byl někdo nucen se dívat na film mu tématicky vzdálený a následně byl nucen ho hodnotit..docela tragédie na takových stránkách.. ()

Scott67 odpad!

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile je také řádná blbost, ale tohle je jednoduše úplný nesmysl. V oficiálním textu se praví: Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti. Když vidím tu hordu vymydlených negrů, nejsem vůbec vzrušen, ať dělám. co dělám. Prostě to nejde. Filmy : "Only for black" nemusím už tak, ale když mi navíc někdo podsouvá takovou ultraslátaninu o tom, že někde v emerice žerou japonský motorky a montujou do nich dusík ( cha chá - k čemu ? ) tak jsem z toho znechucen. A chceme-li znát realitu, stačí se zamyslet nad tím, kolik skutečných motocyklových závodníků je afroamerického původu ( ať tady nepůsobím jako rasista s výrazem negr ) A Fishburnovi, ať je jakkoliv dobrý herec věřím to motorkářství asi tak, že ho rovnou mohl hrát Luděk Sobota a vyšlo by to nastejno. Jednoduše sračka všech sraček !!!!! Nebrat !!!! ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám, tak tam necháme tu trojku. Na jednu stranu se nedá říct, že by se na to nedalo dodívat a s vypnutým mozkem se i na chvíli zabavit. Černošky mají taky něco do sebe a i když radši choppery, i tyhle mašinky ušly. Na druhou stranu - děj = někdy absurdní, někdy trapné, každopádně předvídatelné nula nula nic. Sice jsem nikdy neměl tu čest sedět za řídítky, ale tu jízdu po polňačce na tomhle jim fakt nesežeru. A to je jen ta největší blbost, na kterou narazíte... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tento snímek určitě drží nad vodou Laurence Fishburne! Jakožto Smoke je prostě nejlepší a nikdo na něj nemá!!! Má svojí pověst a je král v undergroundovém světe motorkářů. To nemá chybu. Ale! Film se nevyvaroval několik, řekl bych až zbytečných zvratů a klišé a ,,blééé" konce. Nebýt toho, tak by hodnocení bylo vyšší... ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Hodný motorkářský gang podporující místní charitu, dokonce s vlastním právníkem. Zatímco kluci závodí na hlavních ulicích, jindy aktivní policisté jsou zřejmě na koblize v kavárnách. Vrchem trochu milostných plků a "Iam your father". Docela pro smích. Ono to má nějaký děj? Jediné co stojí za hodnocení jsou asi ty nablejskané motorky. 20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama