Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk má narozeniny. Dostane dva nečekané dárky. Luďkovi je dneska patnáct. Od rána mu ale nic nevychází tak, jak by si přál. Hádka se školní láskou Jolanou, posměch věčného rivala Zounara i zrada kamaráda Hudry ho pěkně otráví. Nespravedlivý trest od učitelky pěstitelských prací je pak vrcholem nepovedeného dne. Doma ho navíc čeká rodinná oslava s dědou Václavem... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže: 1,5 hvězdy za lokace, které mi jsou důvěrně známé ... a za film...?!? Čučel jsem na to jako puk na fotbalový hřiště a doufal, že na mne vybafne zpoza rohu nějakej údernej černej vtip nebo se mi alespoň zkřivý úsměv při nějakém náznaku humoru. Nestalo se ani omylem... Co?! 64% (při 234 hodnoceních)?! Na co to ti ostatní koukali? Že by to byli nymburáci a za lokace dávali hvězdy tři??? PS: By mne zajímalo, jak se bavili tvůrci při testovacích projekcí. A u kterých scének jste smáli Vy? ()

house336 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám 1* z milosti. Obávám se, že nejsem cílová skupina, i když nevím, na koho to má být mířeno. Já se zasmál asi 2x a to až za půlkou. Prostředí školy mi přišlo absolutně nerealistické, dialogy i postavy takto ve školách fakt nevypadají. Stejně tak casting na mladou část osazentstva mi nepřijde nikterak povedený, málokdo mi přišel talentovaný. Celkem mě zajímá, jak to bude pokračovat, ale nedovedu se přinutit k tomu, abych se díval dál. Opravdu mi ten námět nepřijde natolik kvalitní, aby jedna epizoda měla přes půl hodiny - jakkoliv to na veřejnoprávní televizi musí splnit nějakou časovou podmínku. Suchánek mě nalákal v rozhovoru v DVTV, ale byl jsem spíše zklamaný. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci být hned pesimistický, ale ze startu relativně zklamání. Samotný nápad sarkastického seriálu s fantasy přesahem rozhodně ANO, ale umě se k tomu celému postavit je věc druhá......ale k samotnému prvnímu dílu: I když jsem se svým způsobem už vyjádřil v první větě. Pondělí trpaslíkovo je asi jako to zaměstnance - jednoduše řečeno: nic moc, rozhodně pátek odpoledne je větší terno. Ona nakonec ani ta samotná zápletka není v pointě úplně marná, ale dostává za uši takovým tím českým gumákoidním přístupem. Herecky strašně nevyrovnané....mladí neumí hrát vůbec, Martin Hofman exceluje, Suchánek patří do jiného televizního formátu, účinkování pana Abrháma nerozumím vůbec. A stejně je na tom zatím i humor. No, necháme přáníplnícímu trpaslíku prostor a uvidíme co nám vyčaruje za týden. ()

stratocasta odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důvod, proč nikdy nebudeme mít dobré české seriály. Protože všude ve světě je to pilot, pilot, pilot, jen u nás "třeba to bude s přibývajícími díly lepší, třeba to bude s přibývajícími díly lepší, třeba to bude s přibývajícími díly lepší". Kognitivní disonance u člověka, který tohle odklepl i přesto, že ví, co to je onboarding v televizi, musí být nesnesitelná. ()

Joey(1) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten moment, když místní poloopice opět hledají u satiry 100% racionální chování protagonistů a absolutně smysluplný (takže ideálně nudně rutinní?) děj. Pevně věřím, že se tu ale určitě najde pár rozumných jedinců s kapkou zdravého nadhledu, co dokáží ocenit originalitu, která je u drtivé většiny "moderních" českých seriálů tabu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v Nymburce. Natáčelo se také v Lysé nad Labem v domově důchodců (zámek). (M.B)

Reklama

Reklama