Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 17

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 17

Recenze (143)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přestože první díl nebyl nijak inovátorský, byl překvapivě dostatečně zábavný pro všechny věkové kategorie. Pokračování jede podle klasické šablony, kdy do filmu až násilně cpe všechny oblíbené postavy a přidává další, včetně nových "problémů" se kterými se musejí hrdinové potýkat. Pořád zábavné, ale ne tak jako tomu bylo poprvé. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokračování mazlíčků má daleko slabší děj než jednička. Kdežto původní film nám nabídl originalitu, skvělé postavy a super námět, tady už vše známe. Sem tam se objeví pár nových postav, ale nikdo není vyloženě důležitý či zapamatování hodný. Příběh je slabý, bez napětí, dokonce i bez poučení pro ty nejmenší. Sem tam jsem se ale zasmála a navíc dali více prostoru Snížkovi, což mě potěšilo. Jednička je ale o dost lepší! ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Dúfala som v nejaké zlepšenie oproti jedničke, to žiaľ nenastalo. Príbeh bol zážitkovo, aspoň u mňa, na rovnakej úrovni. Ako tu mnohí uvádzajú, toto bolo naozaj určené len pre deti a žiadne zvraty, emocionálne scény, či hĺbka sa nenaskytli. Je to skôr taká oddychovka pre dospelých a zábava pre deti. ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele

Pokračování vtipného animáku ze "skutečného života" a ještě povedenější. Lepší anekdoty, samozřejmě pár trapnějších tam je a dá se i občas předvídat, co se bude dít, ale co, přeci jen to je cíleno na mladší diváky. Zápletka ujde, alespoň je jasná. Hudba, no taková přehnaně hrající na city. Každopádně má to hlavně pobavit a zobrazit soužití lidí a zvířat. Titulkové scénky taky pobavily. 80% (viděno v kině) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to lepšie ako jednotka, pretože si ju už moc nepamätám, no pamätám si, že ma bavila. A pri dvojke uslintaných chlpáčov som sa taktiež bavil. Príbeh, postavy, vtipne scény, či slovenský dabing, všetko sa tu podarilo a ja som sa po dlhšom čase znova fajn bavil, pri niečo animovanom. 75% - 4* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • V novembri 2017 bolo potvrdené, že Louis C.K. sa nevráti ako Max po tom, čo bol obvinený zo sexuálneho obťažovania. (Astonko)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama