Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

To je typický film tehdejší doby, jsou i horší  Jsem rád, že už je  depresivní filmová doba v prdeli.

Zdenek...

Zdenek... (hodnocení, recenze)

pro me super odreagovacka na kterou se dobre koukat.  Jediny co me toci je ten konec ze jsou mrtvi a je to brany jako pokus o zpev    to si mohly ty kre...i nechat :(

Pitrsss

Pitrsss (hodnocení, recenze)

Naprosto nepochopenej film. Tochle přece není žádná prcičko-komedie!

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

Neurazi ani buhvi jak nenadchne.Nekdy je lepsi pustit si komedii u ktera se nemusi premyslet, ba vlastne ani nesmi

udenda

udenda (hodnocení, recenze)

K tomuto filmu se rád vracím, dějem prostá komedie plná úžasných záseků, které mě osobně vždy pobaví.

trynitrix

trynitrix (hodnocení, recenze)

Nejaky casti byli vtipny to jo ale zbytek byl ne ani tak nudnej spis o nicem.Ale sou horsi filmy tohle docela uslo.

iONEka

iONEka (hodnocení, recenze)

Tak to já už to nepočítám, možná proto, že bych vypadala jako totální magor... Brak dost zásadně ovlivnil můj život a v době největší brakový éry, což byly loňský prázdniny sem se dívala klidně třikrát denně.... ...A to se mi nezdá, zase až tak normální, protože jestli jo, tak kdo potom doe hraje na první metě???!!!

goiu

goiu (hodnocení, recenze)

:) moh bych okopirovat kubexuv komentar, ale i na to jsem linej, jinak s nim byzvyhradne souhlasim, ale videl jsem ho jen 22krat (fakt)

kubex

kubex (hodnocení, recenze)

SKVELEJ FILM!! (tak mozna ne "film", ale nasmal jsem opravdu HODNE) A jasne vede v poctu zhlidnuti, bo jsem ho videl minimalne 40x

Reklama

Reklama