Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

DDT 

všechny recenze uživatele

Po přečtení všech možných recenzí jsem byl připraven opravdu na leccos, kromě jednoho - nudy. Dokonce se mi podařilo na chvíli i usnout..... Ono vlastně zaspat druhé zhruba dvě třetiny filmu možná vůbec neuškodí, v "ději" o nic nepřijdete a aspoň neuvidíte Kornova zabijáka, jednu z nejtrapnějších postav v českém filmu posledních let. ()

kujon odpad!

všechny recenze uživatele

Šunt, hnus, prostě dílo zralý tak akorát na to ho spláchnout do hajzlu. Nesmyslná splácanina rádoby vtipnejch hlášek, herecký výkona alá Chuck Norris, dialogy ...... Né, nebudu se rozčilovat :) Tu hodinku a půl, co jsem u toho paskvilu strávil, jsem měl radši věnovat něčemu hodnotnějšímu, kupříkladu jít na autogramiádu Uwe Bolla, i tam bych se bavil víc... fuj ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

Tvůrci "Braku" se tak enormně snažili nacpat do svého filmu všechny možné odkazy a citace jiných děl a jejich tvůrců (a taky hromadu písniček) až z toho vznikl takový naducaný slepenec, který vypráví úplně o ničem. Kdyby byl alespoň pořádně vtipný a nesnažil se některými scénami a jejich hudebním doprovodem tvářit, že občas buduje nějaký příběh a charaktery postav, byl by "Brak" alespoň sympatickým pokusem o komedii plnou popkulturních odkazů. ()

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný zvratek, tolik patřičný pro porevoluční mladé filmaře. Nesmyslně zkopírované scény ze známých filmů, naprosto pitomý nechci-tomu-říkat děj, má to cenu vůbec rozebírat? Kdy už někdo v týhle konečníkový zemi konečně pochopí, že filmy o zhulených debilech nikoho nebaví? Chudák Paula Wild, radši si měla nechat znova vytunelovat prdel od Rocca Siffrediho než plýtvat svým talentem na účast tady. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ne Snowboarďáci, ale Brak je prvním českým pokusem o prcičkomedii. Úplně zanedbatelný zbytečný film s příšernými projevy "herců" (hlavně ten poslíček s pizzou je hrozný) a jen občasným vtipným nápadem (použití písně S cizí ženou v cizím pokoji). Mraky odkazů na jiné filmy, ale žádný pilíř, který by Braku umožňoval stát na vlastních nohou. Přitom to není parodie. Jen prachsprostá vykrádačka za pár korun s děsným obsazením a velmi mlhavou představou o řemesle. 10% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama