Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Martin741 

všechny recenze uživatele

CSFD je hodne zamerikanizovana - co si tak vsimam, tak hlavne ludia hodnotia a komentuju US filmy. To je ale skoda, lebo nasa CZ a SK/ jako cechoslovak/ porovnavacia baza je Europa, a rozhodne ne USA. Preto sa aj snazim mat vyrovnane hodnotenie filmov - natocilo sa ich statisice, niektore dobre, niektore plane. Na jednej strane nie je dobre hodnotit len cs tvorbu /uzivatel PatoP/, lebo potom cloveku ujde kopa kultovych poliziotteschi filmov, a tvorba velikanov ako bergman, Saura, Fellini, Tarkovskij atd atd. No a nemozno zabudat ani na filmy Zlatej Ery Hollywoodu - tie nezostarnu len tak lahko, su nadcasove a mnohe uz kultove. Na druhej strane zase odmietam amerikanizaciu a sledovat len US tvorbu - z uz vymenovanych dovodov. Jo a k filmu : bieda, bieda, len akasi novodoba estrada putuje napriec CR a nedeje sa tam nic dohromady. Ta estrada sa vola standup show. 30 % ()

wader odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ty pyczo, píšu to při dvacáté minutě filmu, a bojím se moc bojím koukat se dál, ale v tom tkví ta pravá statečnost - vydržet nevydržitelné a vidět nevídané.... Tak jsem na minutě 33 a napadá mě, že je to podobné takovým těm českým porno videím alá Výměna manželek a další "amatérská tvorba", kde probíhají ony klasické bolestivé dialogy. Akorát v Komici s.r.o. The Nuda se teda moc neprcá. Teda  aspoň zatím. Počkám, co přinesou příští minuty.....  Minuta 36 a s ní Rudovo chlupaté břicho plné zábavy. Je mi trapno.... Minuta 43 - komici se vrací autem ze štace, a milý principál čte smyšlený mail od diváků svým zaměstnancům, kteří vypadají jakoby jim principál slíbil piko, na který je naučil... ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Jako bonus na DVD klidně ano. Jako samostatný film za plné vstupné opravdu ne. (Pro srovnání viz např. bonusový dokument 'Hot Fuzz': The Fuzzball Rally, v němž Simon Pegg, Nick Frost a další členové štábu objíždějí kina s Jednotkou příliš rychlého nasazení.) Jestli mělo nasazení do kin zvýšit povědomí o partě kolem Miloše Knora, nízký divácký zájem dokládá, že tenhle plán moc nevyšel. Film totiž předpokládá diváka s Komiky již obeznámeného, kterému sedí jejich druh humoru (tzn. fanouška). Moc se nezdržuje vysvětlováním, co jsou ti lidé zač (mimo turné je vůbec nepoznáme) a proč bychom na ně měli hodinu a půl koukat. Vtipy vytržené z kontextu vyznívají do prázdna, pokud jste je dříve neslyšeli naživo a v celku. Oceňuji snahu zkoušet oslovovat publikum jinými cestami než živými výstupy (kromě celovečeráku např. živé YouTube přenosy, jejichž vznik film zachycuje), ale do sebe zahleděný snímek jako je tento dělá českému stand-upu spíše medvědí službu. 45% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komiky na cestách ocení pouze nejvěrnější fanoušci, kteří hltají jejich stand-up show. Všichni si určitě mysleli, že jejich průpovídky během turné po českých sálech jsou děsná hlína a je potřeba filmový záznam, ale výsledek je brutální křeč. Zároveň jde o vzpomínku na dobu, kdy největší bizár republiky tvořil Ruda z Ostravy. Dnes by již nastavenou laťku neměl šanci přeskočit. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako film to nefunguje v žiadnom smere. Kameň úrazu tohto celého snaženia je to, že na mobil nahrávané videjka Jerryho sú vtipnejšie ako celý tento film. Backstage Tour fajn, ale nemalo to žiadnu gradáciu, žiaden nejaký zmysel, žiaden posun a nato, že to má byť o komikoch, to bolo ultra nudné a miestami trápne. Keby niečo také natočili Temné Kecy, bolo by to vtipnejšie, záživnejšie a predpokladám aj lepšie zrežírované a aspoň s nejakým posolstvom. Keď nie, tak by sa človek aspoň zasmial. 1 z 5 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama