Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Vzít nejlepší účinkující z pořadu Na stojáka a natočit celovečerní film/dokument o tom jak to vypadá na jejich společném turné byla sázka na jistotu.Na jistotu že se divák bude dobře bavit.O tom že tato parta komiků a jedné komičky opravdu válí svědčí nejenom mnohá shlédnutí videí z jejich vystoupení na internetu,ale také plné sály okresních měst včetně vyprodané pražské Lucerny,které během svojí cesty navštívili.Líbí se mi že kromě útržků jednotlivých vystoupení,film nabízí také nahlédnutí do zákulisí.Diváci co mají rádi stand-up,jistě ocení že se můžou seznámit s tím,jak taková road show vlastně vzniká.Ve filmu je mnoho vtipných hlášek a scének,jedna z nich kde Lukáš Pavlásek popisuje a názorně předvádí jak tráví večery a noci v hotelovém pokoji po vystoupeních se stane jistě kultovní.Ve filmu několikrát padne zmínka o tom že Ruda z Ostravy končí.Fanoušci však nemusí smutnit,protože jak řekl sám jeden z fanoušků,Ruda tu s námi zůstane stále,alespoň díky internetu.Podle mého názoru Michal Kavalčík není jenom Ruda z Ostravy,ale je také znamenitý textař písniček a improvizátor,což mnohokrát dokázal v pořadu Vtip za stovku.Chtěl bych pochválit tvůrce že do filmu plného humoru vložili také scénu která jasně ukazuje že dělal v naší zemi legraci není vždycky sranda,protože téměř vždy se najde někdo,kdo se rád obuje do vás nebo vašeho díla.Pokud máte rádi žánr stand-up comedy,chcete alespoň na chvilku zapomenout na každodenní starosti a ještě k tomu se zasmát,nenechte si tenhle film rozhodně ujít. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na stojáka, Comedy Club, Komici s.r.o., Undeground comedy. Sečteno - podtrženo, originální český stand-up. Fenomén, který si svou pracovitostí vydobyl své místečko na malém tuzemském sluníčku a jako takový považuji nápad o jakési roadshow těchto věrozvěstů moderního humoru za hodný palce nahoru. Bohužel realizace samotná až příliš závisí na samotných aktérech a když se Vám to sejde tak, že defakto pouze jeden (tedy vlastně dva - Pavlásek a Jožo Kysucký) dokáže bavit, tak to potom máme problém. Pavlásek maže, o tom žádná....hlavním kamenem úrazu je fakt, že druhou nevětší porci minut si pro sebe uzmul pražský Ostravák Kavalčík aka Ruda z Ostravy, kterého popularitu jsem nikdy nepochopil ani jedním procentem. Pak tu máme Knora, který působí spíše jako jakási šedá eminence, Kočičkovou, na kterou mám lékařem potvrzenou alergii, Nedvěda, kterému se bohužel prostoru nedostává a Matonohu, který je celoživotně totálně nevtipný. Takže, když do auta posadíte jednoho trapného, jednoho upozaděného, jednoho přehrávajícího, jednu nesympatickou, jednoho rádoby šéfa a jednoho Jožo Kysuckého, tak výsledek je? ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako film to nefunguje v žiadnom smere. Kameň úrazu tohto celého snaženia je to, že na mobil nahrávané videjka Jerryho sú vtipnejšie ako celý tento film. Backstage Tour fajn, ale nemalo to žiadnu gradáciu, žiaden nejaký zmysel, žiaden posun a nato, že to má byť o komikoch, to bolo ultra nudné a miestami trápne. Keby niečo také natočili Temné Kecy, bolo by to vtipnejšie, záživnejšie a predpokladám aj lepšie zrežírované a aspoň s nejakým posolstvom. Keď nie, tak by sa človek aspoň zasmial. 1 z 5 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komiky na cestách ocení pouze nejvěrnější fanoušci, kteří hltají jejich stand-up show. Všichni si určitě mysleli, že jejich průpovídky během turné po českých sálech jsou děsná hlína a je potřeba filmový záznam, ale výsledek je brutální křeč. Zároveň jde o vzpomínku na dobu, kdy největší bizár republiky tvořil Ruda z Ostravy. Dnes by již nastavenou laťku neměl šanci přeskočit. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohl to být fain polo/dokument o tom, jak je těžké dělat v Česku humor a že komici, aby se uživili maj vlastně takový nevděčný kočovný život. Jenže ve výsledku tenhle soubor egocentrických individuí udělal svému "řemeslu" spíš medvědí službu. A řekne mi už někdo, co je na tom Rudovi z Ovy tak zábavného? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama