Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (208)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Co se týče prvního dílu, tak si pouze pamatuji, že se mi líbil velmi. To se bohužel o tomto pokračování říci nedá. Nemám pocit, že bych sledoval něco víc, než milou a ztřeštěnou komedii s několika málo zábavnými momenty. Líbila se mi přímočarost snímku. Věřím, že děti musí být nadšené. Snímek má jasně stanovený cíl, kterého se snaží dosáhnout. V příběhu nejsou pražádné zbytečné odbočky. Za sebe se mi rozhodně nejvíce líbil pobyt za mřížemi. Tam se tvůrci opravdu vytáhli, co se týče originality. Naopak hledání zaměstnání, které vězení předcházelo, se mi zdálo poněkud odfláknuté a maximálně nezábavné. Pokusy o zabrnkání na dojemnou notu byly úspěšné. Solidní pohádka na zpříjemnění dne či večera. Vzhledem k tomu, že nedělám nic pro nikoho pro nic, tak nebudu v tomto případě nikterak nadhodnocovat. Solidní 3 kousky. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Stejně kouzelné jako jednička a vlastně i můj komentář by mohl být stejný. Peter Capaldi má ve své dokonale protivné role tentokrát zatraceně málo prostoru, ale to plně vynahrazuje úžasný Brendan Gleeson a zářící Hugh Grant ve své nejlepší roli od Lásky nebeské a dost možná i vůbec. Takhle má vypadat pravý filmový padouch. Prostě neodolatelný sympaťák, kterého si zamiluje každý bez rozdílu pohlaví -a navíc je na konci to taneční číslo. Paddington 2 je prostě opět absolutní trefa do černého. Naprosto úžasné herecké výkony, stejně jako prvnímu dílu mu nechybí elegance a celé je to prostě neskutečně příjemná oddychovka, která úžasně šlape od začátku až do konce. Sympatická zápletka, na jedničku fungující vtipy a na závěr dechberoucí akce, všechno tady je. Prostě rodinná podívaná jak vyšitá a jeden z mých nejmilovanějších filmů - protože Paddingtona opravdu není těžké si zamilovat. Krása. Doufám v trojku. 100%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $40,891,591Tržby Celosvetovo $227,331,938Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,624,521Tržby za predaj DVD v USA $1,575,699║ Na pokračovanie to je stále dobrá rodinná zábava, aj keď z väzenskej cely )) Fórky dostanú. /70%/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rozkošný medvídek Paddington je zpátky i se svým úchylným outfitem a tentokrát zamířil o výkonnostní stupeň nahoru ale jen o malý fous. Jednička byla trochu po anglicku studená ale nějakým způsobem dokázala pobavit celou rodinu, dvojka díky bohu trochu přitlačila na humoru, že se člověk i od srdce nahlas zasměje, např. při medvídkově výstupu v kadeřnictví jsem se hodně zasmál, škoda, že těchto roztomilých scén není ve filmu víc. Ve vězení vymění medvídek svůj úchylácký mundúr za jiný úchylácký mundúr a děj se zbytečně zastaví. Toho dobrodružství by Paddingtonovi slušelo víc. Čtvrtá hvězda je hlavně za Hugha Granta, který si svého jeblého záporáka pekelně užívá. Kdyby tvůrci přidali na akčnějším námětu a přidali víc roztomilých scén, byl by ten film dokonalej, takhle lepší průměr pro celou rodinu. Jen ten jeho debilní klobouk asi nikdy nevydejchám.70%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

První Paddingtom byl nečekaným klenotem a darem z čistého nebe a díky bohu dvojka nepřestáva nadělovat a je ještě lepší a vyrovnanější, než předchůdce. Ke spokojenosti by stačil snad pouze samotný roztomilý a technicky výtečně zvládnutý diitální méďa, ovšem s tím se tvůrci nespokojí a servírují nám hezký příběh, který vedle roztomilosti spoléhá ve velkém hlavně na hravý humor, který spolehlivě rozesměje nejmenši i největší diváky. Právě hravost je klíčovou vlastností druhého Paddingtona, na kterém je vidět ohromné množství práce a rozmýšlení nad každou scénou, což má za následek neskutečně vyladěný a vyrovnaný zážitek, který exceluje nejenom v rámci svého žánru, ale napříč všemi filmy. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Z prezlečení, ktoré nosí vo filme Hugh Grant, bol jeho najobľúbenejší ten mníšky. (megajalec)
  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Keď Paddington vyrába vo väzení marmeládu, kuchár Knuckles číta noviny, v ktorých je príbeh o Spider Murphym. Článok odkazuje na pieseň Elvisa Presleyho "Jailhouse Rock", ktorý sa tiež odohrával vo väzení. Samotný nadpis článku je: "Warden throws party in county jail," čo je úvodom spomínanej piesni. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama