Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (208)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Originálna môže byť len jednotka, takže v tom druhý diel nemôže konkurovať. Namiesto prekvapivých momentov už prichádza len bežná dobrodružno-kriminálna zápletka, a keby namiesto medveďa bola akákoľvek ľudská postava, vyšlo by to na rovnako. Naviac trochu nudili odbočky k väzenskej gastronómii, príhody nešikovného Pata bez Mata, akurát vlaková akcia ma potešila, hlavne keď obsiahla všetky diely Mission Impossible naraz. –––– Asi budeš muset začít zespodu řebříčku, a postupně se vypracovat. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Prostě roztomilé stejně jako jednička. Opět bych se vyhnul pár scénám, kdy je to až moc infantilní, ale i u některých podobně laděných scén jsem byl i já odrovnám kouzelným malým medvědem a jeho bezbřehou dobrotou. A ač měla dvojka těžší start ve srovnání s jedničkou, která těžila ze začátku plného novinek, je možná druhý díl díky skvělému záporákovi o trochu lepší. Takže je skvělé, že si Hugh Grant zasloužil titulkové finále, při kterém jedno malé dítě v kině tančilo před plátnem! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kladné recenze rozhodně nelhaly. Druhý díl jde se zábavností ještě o kus dál než Jednička. Hugh Grant je obrovskou hereckou posilou a kdo oplakal neúčast Nicole Kidman, ten díky němu nebude určitě truchlit dlouho. Nejvtipnější scény nás čekají ve vězení. Anglická zábava jak se sluší a patří a hlavně přesně tak jak jí mám rád. Vrací se i Simon Farnaby, který tentokráte dělá strážného v muzeu a opět se u něj projeví slabost pro krásné ženy:) 85% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem před pár lety viděl, docela se mi líbila, ale že bych měl nějaké blažené vzpomínky, to se říci nedá. A s dvojkou to bude podobné. Více slavných anglických herců, další hezký rodinný příběh, který semtam zašustí papírem, ale dost často pobaví díky vtipné hlášce a samotný méďa Paddington je prostě k zulíbání. Jop, trojka je jasná. PS : Brendan Gleeson je tu vyloženě boží. Bavil mě v každé své scéně! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Paddington si udržel úroveň prvního dílu a byl jsem s ním vcelku spokojen, jen mi bylo líto, že se tvůrci zaměřili spíše na dětského diváka, což bylo hodně znatelné. I tak jsem se ale dokázal u filmu slušně pobavit, potěšil mě Brendan Gleeson, i pidirolička, ve které se ukázal Richard Ayoade, ale i přes svou spokojenost doufám, že se tvůrci nerozhodnou natočit i další pokračování, myslím, že by šla kvalita rapidně dolů. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2017 v Londýně. (Varan)
  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama