Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Budete celý život věřit pohádkám nebo se konečně podíváte pravdě do očí? Animovaný pořad internetové televize Stream.cz odkrývá ty největší lži v nejznámějších příbězích pro děti. (Stream.cz)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (44)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Milí mraziví tvůrci, to, že pohádky jsou žánr veskrze hororový, úchylný, drastický a pro děti nevhodný, je věc všeobecně známá (bratři Grimmové zdraví). Tento způsob zpracování mi však přijde asi tak důležitý a přínosný, jako komentář ke složení vlčího lejna po pozřítí babičky. Pohádka je žánr, který si zaslouží mnohem více, než tuto jednohubkovou zbytečnou záležitost. Neboť - a to se ví o mnoho méně - v pohádkách je ukrytá i vysoká teologie a tolik mouder, která dnešní svět zapomněl. A že si žánr pohádky zaslouží trochu více úcty a ne jednostranné, zdánlivě zábavné "rozkrývání". ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za zvrácený humor, který umím docenit. Byť klasické pohádky bych asi nechala na pokoji. Takhle pověsti, to by bylo lepší sousto. Jako celek poněkud bezobsažné a primitivní. Nápad není úplně špatný, ale provedení poněkud pokulhává. Za mne ( po shlédnutí dvou epizod) 25%. Po shlédnutí druhé série jsem chtěla jít na dvě hvězdy, nicméně třetí mě postavila zase zpátky na zem. Raději už se nebudu koukat, abych nesmázla i tu jednu za snahu o inovativní pohled na věc. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nádherné, plné sarkazmu, obohatené o množstvo čierneho humoru s obrovskou dávkou zvrátenosti a konšpirácie. Užívateľ “EvilPhoEnix” momentálne úspešne dopuje svojich fanúšikov na “FakBúku” krátkometrážnymi horormi, no a Ja som na 100% presvedčený, že tento anime projekt stojí taktiež za veľkú pozornosť, pričom by mohol byť ďalšou skvelou variantou, ako okamihovo stráviť svoj voľný čas pred obrazovkou - HLAVNE netradične ;) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

1. série: 4*. Vtipné, promyšlené a s daným schématem opírat se do pohádek. Příkladná recese ze zdánlivě nevinných příběhů pro malé děti. 2. série: 2*. Silné díly střídají slabší. Hlavně už ale tvůrci byli hamižní a začali čerpat i z jiných než pohádkových příběhů. Asi byli hladoví po úspěchu 1. série. 3. série: 2*. Zde už tvůrci jasně vaří z vody a dokonce to základní schéma s vypravěčem se vytrácí ve velmi trapném příběhu Kouření s Láďou Hruškou. Z této série stojí za zmínku jen Inkvizice a taky hezké rýpnutí do politiků. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Týmu, který stojí za vznikem tohoto přínosného dokumentu, patří velké poděkování, protože konečně uvádí na pravou míru to, co většina z nás už tušila, a to za pomoci moderních vyšetřovacích metod a vědních disciplín. Pohádky nejsou, čím se zdají být.../// Předchozí text jsem napsal před shlédnutím třetí sezóny, která pro mě byla těžkým zklamáním. Tvůrcům evidentně došla invence a vydali se cestou trapného až fekálního humoru, čímž pohřbili všechno dobré. Jen díky předchozím řadám se mé finální hodnocení udrželo na třech hvězdičkách. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Původně měl být tento díl odvysílán 28. prosince 2017, ale byl kvůli tématu odvysílán až v neděli 31. prosince 2017. [Zdroj: Wikipedia.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama