Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná podívaná o přestárlém bojovníkovi, který je nucen vypořádat se se skupinkou teroristů v jedoucím vlaku. Katastrofálně zvládnutá technická stránka budí dojem zoufalého amatérského výkřiku, zatímco mimika a herecké schopnosti hlavního představitele zase evokují botulotoxin spojený s nadměrnou konzumací drog a alkoholu. Často používané miniatury by potěšily před padesáti lety, ne však v novém miléniu. Jeden z těch katastrofálně špatných filmů, u nichž se ani nechce věřit, že jej tvůrci brali jakkoliv vážně. A navíc lidem narozeným v první polovině 80. let spolehlivě ruinuje vzpomínky a zabíjí i poslední nostalgické dozvuky dětských snů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No podle hodnoceni to vypada, ze uvidite minutu filmu a hodite savli, ale me tenhle film nijak nepohorsil. Samozrejme, ze Van Damme natocil uz dost lepsich filmu, ale tohle mi neprislo nijak podprumerny. Rozhodne to je zabavnej akcni film s par napinavejma scenama a par slusnejma soubojema. O pribehu se nema cenu zminovat, ale chtel bych videt nekoho, kdo si mysli, ze podobnej typ filmu bude mit promakanej pribeh. Prislo mi, ze Van Damme tentokrat docela slusne hral, ale jen tehdy, kdyz se netvaril, jak kdyz ma problem se zacpou. Skoda, ze souboje a prestrelky poradne nevyniknou, vinou naprosto dementni kamery, ktera se asi kuli vetsi sviznosti filmu pokousi o co nejvic cool zabery, takze tu jsou ruzne rozmazane zabery, zpomalene, divne najezdy kamery, prolinani obrazu atd. a souboje si tak clovek ani poradne nevychutna. Zhruba 50 minut sem se slusne bavil, ale pak uz se to trosku tahlo a cekal jsem na konec. Navic se tu objevi Van Dammovo prvni syn Kristopher Van Varenberg, kterej vypada, ze zdelil po fotrikovy talent na bojovy umeni. Van Damme je muj oblibenec, tak ty 3* dam. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Režijně občas svěží, občas naopak neuvěřitelně těžkopádné, scenáristicky tupé a klišoidní, herecky průměrné, trikově katastrofální, zábavné velmi. Koukatelná van dammovka, které se sice po právu dostalo kritiky, ale možná kritiky až moc přísné. Já nečekal oskarový kousek a prožil veselých 90 minut. 50% ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

..tak tohle snad nikdo nemyslel vážně!!!...přiznám se, že jsem viděl pouze závěr....vláčky jako z umělé hmoty ( proč jako??, vždyť byly z umělé hmoty ) se proháněly, do toho nám střihli Van Damma, a já myslel, že kombinace klasické animace se živými herci se zrodila...... :)!!..a dál si nic nepamatuju, protože jsem omdlel!!!...jasný odpad!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pôjdeš na Slovensko. Vlakom.“ – „Vlakom?“ – „Cesty odrezali.“ Van Damme! Únos vlaku! Epidémia! Bratislava! Škoda IOO! Slovenská armáda! Tatrovka. Električka! Ostnaté ploty! Rozdelené plátno! Karate! Spomalené zábery! 20% nie za scenár, réžiu či herecké výkony, ale za nezvládnuté (na akčný triler) také základné veci, ako sú kamera, strih, choreografia bojových scén atď. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)
  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)
  • Ve filmu padlo 3 007 střihů, to znamená, že každou vteřinu a půl byl střih. (TheSlezy)

Reklama

Reklama