Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tento film patří spíše k podprůměru od Van Damma, přesto se jedná o celkem dobrý film, který je plný akce a napětí. Mnoho akčních filmů, které jsou na tomto webu uvedeny mají lepší hodnocení a přitom nejsou o nic lepší než tento film, takže nevím proč mají mnohé Van Dammovy filmy takováto hodnocení, když například filmy s Jetem Li jsou mnohem horší a stupidnější, a i přesto mají lepší hodnocení. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidne cecko, v ktorom je takmer vsetko spatne : rezia, scenar, katastrofalne herecke vykony a dementne akcne sceny. JCVD asi dosli napady so scenarom, lebo pri pozerani filmu som mal miestami pocit, ze JCVD poprosil miestneho zdrogovaneho simpanza s pokrocilym stupnom mentalnej retardacie, aby mu napisal scenar. 0 %. Jeden z najhorsich filmov tohto herca, ak nie najhorsi. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem chybu, že bezprostředně po návratu z Avataru v kině jsem si v TV pustil tuhle zhovadilost. Jako by jste si nejdřív dali hovězí svíčkovou s omáčkou Bearnaise, dušenými houbami a sezónní zeleninou a poté vám naservírovali nafouklou, tři dny v louži marinovanou krysu s přelivem z kuchařova nazelenalého nosního hlenu. Tímto žádám Jirku Pomejeho, aby přestal demonstrativně korzovat s kufrem mezi pražskými bezdomovci a vrátil se k branži. I nadále totiž budeme potřebovat jeho oplodňující hlas k nadabování dalších skvělých postav ztělesněných belgickým kopáčem za druhým zenitem.. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Čo toto malo byť? Scény z Bratislavy ako z Ruska? Keby sa celý film odohrával čisto vo vlaku, tak by som možno ešte jednu hviezdu prihodil, ale minimálne za tento epic fail, kedy si tvorcovia nedokázali vygoogliť alebo naštudovať niečo o krajinách, v ktorých sa to malo odohrávať, tak to sa nezabúda a neodpúšťa. Inak akcia beztvárna, pretože ono aj tá téma vlakov bola ďaleko lepšie využitá vo veľkej produkcii v minulosti, či už v katastrofickej sfére ako Prejazd Kassandra, kriminálnej resp. detektívnej sfére Orient Express alebo čisto akčnej sfére Prepadnutie 2. Dobre že sa to neodohrávalo vo vozňoch českých dráh z počiatkov 20teho storočia. Takže za mňa 20% a aj to som milosrdný. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JÁ VYSTUPUJU!" Nastupte si do našeho expresu, vážení a nebuďte překvapení, když to bude po cestě trochu drncat nebo nepůjde otevřít posprejované okýnko. Nepíše se totiž polovina 70. let (PŘEJEZD KASSANDRA), ani polovina 80. let (mistrovský SPLAŠENÝ VLAK) a dokonce ani polovina 90. let (PŘEPADENÍ 2: TEMNÉ ÚZEMÍ) a časy kvalitního áčkového povoženíčka jsou dávno tytam. Filmové cestování vlakem se už před nějakým časem přesunulo na videokolej a do televize a kazajku průvodčího navlékají stále béčkovější jména. Nejdál kam má paměť vysloužilého ajznboňáka sahá, funí Brosnanova rozcvička na bondovky VLAK SMRTI (1993), dále tu máme Rodenovu brigádičku v Simandlově bramborárně CRACKER JACK 2 (1996), pak je tu vykrádačka Con Airu UPRCHLÍCI (1998) s vyšeptalým Royem Scheiderem, rok 1999 kdy společně vyjely do světa ATOMOVÝ VLAK se zapomenutým fešákem Robem Lowem a kanadský NEBEZPEČNÝ VLAK s odulým televizním dříčem Robertem Urichem, v roce 2001 se svezla další obskurní vykopávka Richard Grieco opravdu obludným ORIENT EXPRESSem a rok nato i odepsaný van Damme v TERORu VE VLAKU. Ten je ubohou splácaninou PŘEJEZDU KASSANDRA a PŘEPADENÍ 2 s mizernými souboji a okatě použitými miniaturami. Tedy žádné Orient expresy, nýbrž prachsprosté dobytčáky s řinčícími řetězy na stěnách a ztvrdlými kravskými koláči v rozích, ve kterých se cestuje pouze na vlastní nebezpečí. Nezbývá než se s jedním českým vlakovým snímkem zeptat Proč? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno