Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během tří dnů a nocí na periferii dnešního velkoměsta se sedmnáctiletá Ema rozejde s frajerem Viktorem, prožije románek s budoucím pilotem Karlem a potká jediného opravdového muže svého příběhu, taxikáře bez taxíku. Ve vztahovém propletenci se postavy a jejich city náhodně setkávají a osudově míjejí. Zhuštěný milostný příběh je vyprávěn tak, jak Ema vnímá svět kolem sebe a hledá v něm lásku, radost a zábavu. Není však jediná, kdo touží po štěstí a nechce tím nikomu ublížit. Emina opuštěná matka hledá druhou životní šanci, zatímco Karlovi rodiče se marně snaží nalézt dávno ztracený smysl svého manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Filmpub.cz (Jan Lipšanský)

"Nejvýraznější dojem nejspíš učiní kamera - jednotlivé záběry jsou precizně domyšleny do detailů, a i když se občas nedrží klasických pouček, vytvářejí dokonalou depresivní, ale i snovou atmosféru, pro film však tolik potřebnou. Snad jen v závěru už se mohl kameraman poněkud krotit a scénu s…"

Kinema.sk (Michal Korec)

"Kto je lenivý čítať tony titulkov, chcel by podporiť českú kinematografiu a slovenské kiná i dozvedieť sa viac o herectve Doroty Nvotovej (a zvyšku solídne, no nie nezameniteľne vybraného castingu), môže bezbolestne zavítať a ukončiť putovanie tromi dňami sídliskom "mezi byty, postelemi a sny". Nie…" více

Reklama

Reklama