Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretí diel "Kukuričných detí" je na úrovni televíznej produkcie a výkony hercov sú dosť úbohé. Scenár by sa dal ešte ako tak prekusnúť, aj keď je dej situovaný už mimo Gatlinu. Ale čo ma úplne dorazilo, bolo to príšerne nepodarené monštrum vo finálnych scénach filmu. "Urban Harvest" nedosahuje ani len priemeru na mojej stupnici horrorových filmov. ** ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Přivedu si domů dvě děti a nechci, aby něco rozbily, proto jim dám na stolek v pokoji nějakou cennou skleněnou věc - aneb do třetice všeho stupidního. Zatímco kněz se brání vrháním bible, malý spratek k sobě jedním pofidérním proslovem v kostele přiváže veškerou omladinu a pěstuje si za barákem kukuřici. Fotr se místo truchlení nad svou ženou, která zemřela přirozenou smrtí nabodnutím se na trubku, věnuje radši chlastání a rovněž pěstování kukuřice. Spratek nechce dát pokoj, nakonec ale dostane po držce knížkou a srpem, načež z hlíny vyleze veliké nafukovací monstrum a chce pozřít všechno kolem. Hodný bráška spratka si rozvazuje spoutané ruce srpem, který uchopil nohama. Blablabla. Sem tam někomu z pusy vylézají brouci a jiným zase blbé řeči. Logika umřela, v rakvi zetlela a i kdyby přežila, při souboji s tímhle filmem by utrpěla těžký debakl. Nějaká perverzní touha mě však přesvědčuje ke sledování dalších dílů. Je to způsobeno pravděpodobně tou úchvatnou gradací idiocie. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se koukla jen proto, že se jedná o první film Charlize Theron.. A jsem nadšená!! Charlize tam sice skoro vůbec nebyla, ale tolik jsem se už dlouho nenasmála! Takové grafické zpracování filmu i speciální efekty se jen tak nevidí, to byla katastrofa :D Ale smrti jednotlivých účastníků filmu byly nadmíru originální.. Tak originální, že jsem se prostě nemohla ubránit smíchu! Nejvíce mě dostala asi "ohnivá" smrt sociální pracovnice a "vytažení páteře" (?) Joshuova kamaráda.. To nemělo chybu. Eliho pohled byl rádoby ďábelský, ale také mě spíše pobavil.. To je tak strašně zkažený film, až ho to dělá úžasně zajímavých a vtipným! A na závěr jsem se dokonce dočkala i několika záběrů na Charlize Theron a v jednom (tom nejdelším) dokonce promluvila, což rozhodlo o mém závěrečném hodnocení! Její monolog "Pomoc! Rychle pryč! Óóh, nééé! Áááááááá!!! Áááá áááá ááááááá ááá ááááááááááá ááááááá ááááááá!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!" neměl sebemenší chybičku :D A navíc byla nesmírně sexy! A závěrečná věta filmu také stojí za to.. "To je teprve začátek, brzy budeme dodávat do celého světa!" ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No tak se nám děcka z Gatlinu přestěhovaly do města a to byl docela dobrý nápad... Sice jsem čekal mnohem větší masakr, přece jenom město je o dost větší, než nějaká vesnička v úplné prdeli světa a pobíhá tam tak mnohem více teenagerů zralých ke sklizni, ale co už... Sklizeň ve městě je béčko jako stehno, takže jako takovému mu nelze moc co vytknout, ale přestavitel Eliho, mě štval celý film... Choval se jako malý rozmazlený parchant a tvářil se, jako by měl už dlouhou dobu zácpu... Jinak je vše víceméně průměrné... Včetně konce... I když ten červ (nebo co to je), je hodně legrační, tak to zase vynahrazujou hodně výživné jatka docela velké skupinky mladých... Takže jsem se nakonec toho očekávaného masakru dočkal.... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia z detí kukurice prichádzajú k adoptívnym rodičom do New Yorku. Väčší sa prispôsobuje životu ale ten menší – kazateľ, za domom nasadí lány kukurice a začne obracať deti zo školy na svoju vieru. Medzitým ich adoptívny otec – šikovný podnikateľ, má v pláne so zázračne rýchlo rastúcou kukuricou i v nehostinných podmienkach a pritom neuveriteľne chutnej, rozbehnúť výnosný biznis... Je dobre že i trojka sa neberie príliš vážne, dokonca posúva dej i čo sa vlastností kukurice týka, napriek opusteniu Gatlinu, stačí spraviť pár krokov do malých kukuričných radov a človek sa hneď cíti ako v starých známych nekonečných pláňach nehovoriac o tom že časť filmu sa odohráva neďaleko Gatlinu. Kukurica vraždí doteraz najefektnejšie, kazateľ má najmocnejšie schopnosti, dokonca prví krát s kosákom niekoho zabije a na záver sa k slovu dostane aj ten čo chodí pomedzi riadky a predvedie krvavý masaker, niečo na spôsob záveru v Silent Hill. Charlize Theron tu hrá len štatistku a peknú tváričku v pár sekundových záberoch. Keby len tvorcovia tušili aké eso majú v rukách =) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama