Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ono přivézt trochu venkova, do velkoměsta neni úplně špatný nápad, jen ta realizace nedopadla úplně představ. Ale všechno popořadě, nejprve bych chtěl vychválit ty efekty a masky, co tady sou, myslím si že z těch všech Kukuřičných dětí, je na tom trojka nejlépe. Ale bohužel, to nestačí k tomu, aby to byl dobrý film, nebo aspoň přijatelný v určitých mezí. Nejhorší na tom je to, že se opakuje to co bylo v předchozích dílech a nepřináší to nic nového, i ty řeči o tom, jak je ten svět zkažený a mladí sou jediný čistí a neposkvrněný, je to už hodně profláklé. A je velká škoda, že s tím jaký měl film potenciál a dokonce, si ke konci dovolil navodit i lehkou vizi apokalypsy, tak si tenhle film podřezává větev, tím jak celý působí. Místo toho aby byl děsivý, nebo zvrácený, či napínavý, tak je legrační, herci dost přehrávají a celé se to nese v hodně jednoduchém duchu. Ale ty dvě tam dám, jedna je za Charlize Theron a ta druhá za hledání knihy v kukuřici. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No tak se nám děcka z Gatlinu přestěhovaly do města a to byl docela dobrý nápad... Sice jsem čekal mnohem větší masakr, přece jenom město je o dost větší, než nějaká vesnička v úplné prdeli světa a pobíhá tam tak mnohem více teenagerů zralých ke sklizni, ale co už... Sklizeň ve městě je béčko jako stehno, takže jako takovému mu nelze moc co vytknout, ale přestavitel Eliho, mě štval celý film... Choval se jako malý rozmazlený parchant a tvářil se, jako by měl už dlouhou dobu zácpu... Jinak je vše víceméně průměrné... Včetně konce... I když ten červ (nebo co to je), je hodně legrační, tak to zase vynahrazujou hodně výživné jatka docela velké skupinky mladých... Takže jsem se nakonec toho očekávaného masakru dočkal.... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Červená kosa, která seče úvodní titulky, je docela zajímavý nápad. Úvodní scéna, jak seče kukuřici, už je předzvěstí toho, že to bude blbost. Dost lidí se nechá zlákat nápisem : Based upon The short story - Children of The Corn - by Stephen King. Jenže tento děj se přesune do města a tím se všechno pohřbí. Jako fanda Stephena Kinga, říkám škoda. Tvůrci si prostě vzali jen název. Pro toho, kdo čte mezi řádky.... CITÁT : Dovolali jste se na tísňovou linku Chikágského policejního oddělení. Zůstaňte prosím u telefonu a vyčkejte příchodu SOUDNÉHO DNE, kdy nevěřící budou navždy zatraceni !!! Oživlá Panna Marie byla Boží. Škoda, že tento záběr nebyl delší. To samé platí o tom strašákovi....ó kurva, můj Bože !!! Jsem ten, kdo čte mezi řádky, nebylo to nic extra, ale mohlo to být horší. Nechť sklizeň započne....Ježíší Corne. Finální scéna z MonsterCornem už byla spíše k smíchu, než k úleku. I když těch špatných triků se člověk musí bát. Až do této doby jsem chtěl dát filmu tři hvězdy, finále to však srazilo na dvě. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Treti dil, Mestske zne, se nastesti nevydal cestou primeho pokracovani, ale snazi se myslenku Kukuricnych deti rozvinout. A z casti se mu to dokonce dari. Presun prostredi, z venkova americkeho stredozapadu do mesta, filmu rozhodne prospel. Ne uz tak odlisne pojeti zla, ktere je reprezentovano chlapcem-demonem, transformujiciho v obrovskou obludu a v legracnim a notne krvavem finale vrazdiciho hafo teenageru. Zajimavou postavou je i jeho predstavitel, american ceskeho puvodu Daniel Cerny, ktery u nas loni natocil pry kvalitni kratas "Noci smutku". Reziser James Hickox dal ve filmu mini rolicku i svemu slavnejsimu kratrovi Tonymu a tehdy debutujici Charlize Theron. Mela zustat u horroru, skoda ji. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o dvoch nevlastných bratov,ktorí sa presťahujú do Chicaga. Joshua je normálny chalan ale Eli je autoritatívny chrapúň a má niečo diabolské za lubom.Eli mi bol nesympatický hneď od začiatku,taký mladý sráč.Atmosféru to malo asi len keď hľadali tu knihu,ale inač nič moc.No chcel som dat 3* ale ako na moje nešťastie prišla na scénu ta naj.naj.naj.debilnejších a najnedokonalejších akože oblúd,rázom tam bola jedna hviezda.Lepšie triky som videl asi aj v Bambuľke. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama