Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy ji nespusť z očí. Nikdy nic nepodceňuj. Nikdy se nezamiluj... Ona je superhvězda. On je profesionál. Nedobrovolně se stává jejím osobním strážcem. Noří se do okouzlujícího světa kolem ní, připraven čelit hrozbě, nikoliv však lásce... (Warner Bros. CZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (479)

Shit 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner se na roli profesionálního bodyguarda hodí celekm slušně, je drsnej a přitom z něho nečiší neporazitelnost, tim pádem mi ta postava přiša mnohem realističtější, než když by tam byl někdo, kdo by každýho rozsekal.K sobě měl jako hereckou partnerku Whitney Houston a ta ač neni žádná herečka, tak to v rámci možností zahrála slušně a nepůsobila nepřirozeně a to to byl teprve její první film. Co se týká děje, tak samozřejmě jiná zápletka než kterou film oplývá asi moc nejde na tohle téma vymyslet, ale i tak se dal aspoň ten konec natočit trochu líp, přece jenom něco podobnýho jsem už během filmu tušil. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne? Spíš než vyčítat, co všechno film má, bych spíš jen chtěl říct, co si myslím, že nemá: Totiž herečku v hlavní roli. Ne a ne, Whitney na to neměla, ke Costnerovi se fakt nehodí, ačkoliv musím uznat, že i když zrovna jeho nemám rád, tady jsem mu tu roli celkem i věřil. Takže asi tak, jinak to byl naprosto pohodově strávenej nedělní odpolední čásek... S českým dabingem je to asi horší než originál, ale co se dá dělat... ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Žánrové dojímání je přesně mým šálkem kávy, ale Bodyguard mi nikdy k srdci nepřirostl. Kevin Costner sice svůj part odehrává s naprostým přehledem, ale Whitney Houston ani přes veleslavnou a dnes už nesmrtelnou píseň jako herečka absolutně nefunguje. Mé nezapomenutelné páry hollywoodské romantiky vypadají úplně jinak. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ten snímek měl moc rád, ale teď už vidím, že je přece jen trochu moc roztahaný a bohužel také moc předvídatelný, ať už z hlediska castingu, anebo čistě proto, že ten scénář je velmi přímočarý s klasickými romantickými eskapádami, které se mají skrýt za thriller. Nemůže se tomu ale vzít, že na tu hlavní dvojici se dobře kouká a je mezi nimi chemie, která funguje. Jen ten závěr kdyby byl temnější. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr nemám ráda...anebo mám? Díky Bodyguardovi a pár dalším kouskům jsem ochotná přiznat, že na troše romantiky čas od času není nic tak špatného a že když se člověk přitom dívá na Costnera, naslouchá Houstonové, sleduje vyvedenou a napínavou hru na schovávanou s všeho schopným útočníkem a poslouchá opravdu dobře napsané a jiskřivé dialogy, naladí ho to více než příjemně. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (31)

  • Kevin Costner (Frank Farmer) uvedl, že se ho lidé v době uvedení filmu často ptali, zda mu nevadí, že jeho hereckou partnerkou je zpěvačka a herečka černé pleti Whitney Houston (Rachel Marron). (Lynette)
  • Když Whitney Houston (Rachel Marron) zemřela na předávkování v roce 2012, tak Kevin Costner (Frank Farmer) na jejím pohřbu pronesl: „Teď je v nebi mladá dáma, kvůli níž Bůh žasne, jak mohl stvořit něco tak dokonalého. Navzdory úspěchu pořád pochybovala, jestli je dost dobrá. Nebylas jen dobrá, bylas úžasná. Mou roli bodyguarda mohl hrát kdokoliv, ale roli Rachel jsi mohla hrát jen ty.“ (Cucina_Rc)
  • Produkci snímku zaštítila filmová společnost Tig Productions, kterou v roce 1989 spoluzaložil Kevin Costner (Frank Farmer). (5150)

Související novinky

Remake Osobního strážce je na cestě

Remake Osobního strážce je na cestě

16.09.2021

Oceňovaný dramaturg Matthew Lopez dostal za úkol připravit scénář k nové verzi kultovního romantického dramatu Osobní strážce. Ve snímku z roku 1992 si hlavní role zahráli Kevin Costner a Whitney… (více)

Osobní strážce princezny Diany?

Osobní strážce princezny Diany?

05.07.2019

Kevin Costner (Hřiště snů, Tanec s vlky) si v mnoha pokračováních nezahrál. Objevil se vlastně jen jako vedlejší postava v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, a nyní má hl. roli v seriálu… (více)

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama