Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. Vše začalo po aféře s Johnym Bartlettem, který v záchvatu šílenství zastřelil dvanáct lidí. Byl popraven a odsouzena byla i Patricie Bradleyová, která ho oddaně milovala. Ta ale byla po pěti letech propuštěna a žije ve starém domě s matkou. Na pohřbu Chucka Hughese se objeví Frank Bannister, který se zabývá výzkumem psychoaktivit. Seznámí se s manželi Rayem a Lucy Lynskeyovými. Oba pozorují podivné přízraky a Frank jim nabídne svoji pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson zvládá zřejmě všechny žánry... a jak je vidět, umí je i míchat. Tohle je jak místy hororové, tak zábavné. Film se dá přirovnat ke Krotitelům duchů, podle mě je i předčí. Co se týče vtipných scén... no, smíchy jsem se neválel, ale nic mi vyloženě nevadilo. Děj pádí kupředu, je tu několik překvapivých zvratů. Jsou tu sympatičtí hrdinové (Fox) a antihrdinové (Combs). Velmi se povedla vizuální stránka - film vypadá vážně dobře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Přízraky“ se nezařadí k mým velmi oblíbeným filmům, myslím, že to je jeden z těch filmů, které jsem rád, že jsem viděl, ale jednou to stačí. Nic to nemění na tom, že jsem se skvěle bavil, že mě Michal J. Fox zase uhranul, a že je to pořád film, který má skvělé hororové prvky, jež fungují, a to i v kontrastu s poměrně humorně pojatým příběhem, který se skvěle hodí ke klasickým Peterových raným hororům. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Svižná duchařská komedie, která místy a zejména ke konci volně přechází do hororovější atmosféry. Film jsem viděl až v r. 2011, tudíž 15 let po natočení a i tak se mi líbil. Je málo starých filmů, na které když se poprvé podíváte s takovým odstupem, tak vás stejně osloví i v konkurenci dnešních trikových trháků. Peter Jackson ukázal smysl pro humor i vážnost příběhu, k tomu mu pomohl vždy sympatický Michael J. Fox. PŘÍZRAKY bych tedy zařadil do podobné kategorie jako např. BEETLEJUICE a stejně tak ohodnotil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvý hollywoodsky snímok Peťa Jacksona nedopadol najhoršie. Jeho režijný štýl sa zachoval a podobne ostali aj bláznivé nápady. Lenže odišla zábava a nastúpila nuda. Ťažko povedať, či za to môže štúdio ktoré verím, že nenechalo režisérovi úplnú slobodu, alebo slabý scenár. Vizuálna stránka ale nemá chybu a práve vďaka nej film u mňa nazbieral body. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to fajn film. Sice ne bůhvíjak dokonalý a spíš na jedno zhlédnutí, ale příjemně se mi na něj dívalo, sem tam mě to i pobavilo (ačkoli po téhle stránce to ne vždy funguje), moc jsem se u toho nenudil a celkově se mi to líbilo. A dokonce tu hraje ještě Michael J. Fox, protože v té době chudák ještě mohl... Jen jsem od Jacksona možná očekával trochu víc nápadů, kterých tu sice není málo, ale mohlo jich být víc, aby i z té hororové komedie mohlo být něco víc než jen příjemná jednohubka. Silné 3* ()

Galerie (92)

Zajímavosti (26)

  • Film se nedočkal uvedení v australském státě Tasmánie, protože jeho děj nápadně připomíná události, k nimž došlo ve zmíněném státě krátce před uvedením filmu do kin během tzv. masakru v Port Arthuru. (HellFire)

Reklama

Reklama