Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem na tento skvost narazil v hospodě již minimálně podruhé, neodpustím si tu trochu zbytečného dštění síry, ač vím, že kritizovat produkci tuzemských televizí je jako nosit dříví do lesa... V principu je smysl pořadu samozřejmě správný a bohulibý, ale provedení je, jako obvykle, pod hranicí tragičnosti, kdy lacině ždímeme emoce a k tomu nás má Terezka zřejmě ještě dojímat... 0% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Občas zajímavé příběhy lidí a v pozadí sci-fi rekonstrukce bytu. Každý díl je naprosto stejný, vždy se něco nestíhá, ale nakonec vše skončí dobře a ještě s dárkem navrch... Z hlediska filmařského děs, z hlediska stavebního sci-fi, z hlediska stavby pořadu stereotyp a z hlediska osudem stíhaných lidí... ano, život je reálnej. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se na jeden díl díval a musím říct, že i přes všechny možný výhrady, který k pořadu jako takovýmu mám, je fajn, že existuje. Že aspoň občas někdo pomůže a udělá radost lidem, který to maj v životě z různejch důvodů těžký a i když se sami snaží, z různejch důvodů proste nemůžou bydlet jako normální lidi. Čest řemeslníkům že stíhaj i v šibeničních termínech a čest producentům že na to všechno seženou prachy. Tohle je snad jediná "televizní" charita, po který zbyde něco hmatatelnýho a není to jen černá díra na prachy sponzorů, jako některý rádoby charity různejch modelek, "prvních dam" a podobnejch příživníků. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

V láskyplném objetí Perníkové mámy. Nova není ochotna zakoupit nové filmy, v podstatě jen rotuje ty ohrané a divácky osvědčené. Do roka odvysílá tak 12 premiérových filmů, ovšem utrácet za maniakální debility šou, to neváhá. Po "Záměně mužatek", "Velkých dávkách" a dalších výtvorech, zde máme středy s uhnilou eso ikonou, které za deset tyček, a sadu sterilních jehel k tomu, dají prostor přednášet o lidských hodnotách a lepších zítřcích. Zavolejte už někdo Bourovi, Merunkovi, Zunovi a dejte jim čtvrtky, pátky a soboty. Pro Bouru nahodíme Taxík, Merunka může vařit na dvoře před přihlížejícím publikem, Zuna může přímo v terénu testovat inteligenci národa. Bylo by potřeba provětrat mozkové buňky. Na tohle totiž může pravidelně koukat jen negramot, Ulicefil a Ordinofil. 0/10 ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tato neuvěřitelná pomoc jednomu z deseti milionů je zrovna férová. Mládenec, který se raději myje v hrci s vodou, než aby si dokázal vyčistil umyvadlo o sporáku raději nemluvě, by dle mého soudu mohl mluvit o štěstí,kdyby celou tuto neuvěřitelnou akci, mohl splatit ve formě hypotéky. Jinak je to ohromná reklama pro NOVU, kterou to v podstatě mnoho nestojí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama