Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (393)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Molly a jej hra mohla byť úprimne o čosi kratšia, no napriek pomerne dlhej stopáži som si príbeh pokerovej princeznej celkom užíval. Jessica Chaistian je super, Idris Elba detto a záverečná scéna s Costnerom ma na prekvapenia dojala. Námet filmu nie je síce extra originálny, ale za to natočený pomerne svižnou a zábavnou formou. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Když už jsem si říkal, že se debutujícímu Sorkinovi podařilo *jenom* zdatně zrežírovat další svůj precizní scénář, aniž by do toho protlačil tu povědomou plejádu emocí, které z jeho scénářů většinou vytáhli jiní režiséři, přišlo zbývajících pět minut filmu a on z toho jinak docela chladného příběhu přece jen vykřesal *dost* na to, aby to se mnou pohnulo. Zázrak v cílové rovince, do naprosté spokojenosti to má sice daleko, ale přesto, klobouk dolů. 7/10 ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Bezesporu zajímavé téma. Holka je vychcaná jako mraky, nevěřím absolutně vůbec, že s mafiánama netáhla, verdikt soudu je mi toho důkazem. Tahle Molly má hooodně dlouhé prstíčky, pohybovala se roky mezi vlivnými, to by pochopil i blbec... Jessica vypadá jako coura od cesty, ale hrála dobře. Co mi nesedlo, bylo psychologické rozpitvávání jejích běsů z dětství, tahle linka tam být neměla, ale po Jobsovi, kterým mě Sorkin doslova vytočil, dávám za 4. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POKER BYL MŮJ TROJSKÝ KŮŇ DO NEJVYŠŠÍ ÚROVNĚ FINANCÍ, TECHNOLOGIE, POLITIKY, ZÁBAVNÍHO PRŮMYSLU, UMĚNÍ. MUSELA JSEM JEN POSLOUCHAT…“ /// Vyprávění Sorkinovským stylem, kterej mě prostě baví. Žádný mletí píčovin, obrázek střídá obrázek a Molly hubu nezastaví. Dialogy jsou parádní a obsahujou hodně slovních perel – ze všech stran (jako vede všech). Příběh graduje, má rodinnou „chvilku“ a nakonec dává lekci z morální integrity. V tom filmu nejde ani tak vo ten svět, ve kterým se točej velký prachy. Jde spíš vo tu lidskou stránku. A herecký sympatie. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Molly's Game: The True Story of the 26-Year-Old Woman Behind the Most Exclusive, High-Stakes Underground Poker Game in the World“, kterou v roce 2014 napsala Molly Bloom, neznám. 2.) Připadám si jako Kirké. 3.) Thx za titule “JustMeeKatie“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Bez popisného rozhovoru s tatkom na lavičke a doslovností po finálnom pojednávaní to pán Sorkin nešlo? Ste si sám režíroval, tak vám nemal kto dať po prstoch a preškrtať to, čo? Tak mi napadá, či vy nebudete ďalší z tých dobrých scenáristov, ktorí sú len takí dobrí, akí dobrí režiséri ich scenáre točia...? No, ale dovtedy chvíľami až vynikajúce. Nabudúce však radšej volajte... s takým niečim... napríklad Eastwoodovi. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Pokerový klub Cobra Lounge je fiktívny. V skutočnosti sa klub, kde Molly (Jessica Chastain) začínala volal The Viper Room on Sunset Strip a sídlil v západnom Hollywoode. Od roku 1993 do 2004 bol spolumajiteľom klubu Johnny Depp. Klub je známy aj tým, že sa v ňom ráno 31.10.1993 drogovo predávkoval herec River Phoenix. (De Large)
  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama