Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (393)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Skvělý procedurální film o závislosti na vydělávání peněz. Energické, téměř bez zbytečných citových výlevů. Jessica Chastain mě poprvé přesvědčila, že dokáže utáhnout film úplně sama, Idris Elba po kratší pauze konečně zase předvádí to, kvůli čemu mu všichni prorokovali velkou hollywoodskou budoucnost. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Když už jsem si říkal, že se debutujícímu Sorkinovi podařilo *jenom* zdatně zrežírovat další svůj precizní scénář, aniž by do toho protlačil tu povědomou plejádu emocí, které z jeho scénářů většinou vytáhli jiní režiséři, přišlo zbývajících pět minut filmu a on z toho jinak docela chladného příběhu přece jen vykřesal *dost* na to, aby to se mnou pohnulo. Zázrak v cílové rovince, do naprosté spokojenosti to má sice daleko, ale přesto, klobouk dolů. 7/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neporušujte zákon, když porušujete zákon." Mezi pokerovou a právnickou terminologií jsem ztracen, ale jenom trochu. Spíš rozumím spojení termínů sportovec a fair play, ale takhle se o hromady dolarů nehraje. To chce ostrý lokty a jejich majitele já nemám rád. Sorry Molly, ale zapomeň na mě, radši půjdu s tvým právníkem Jaffeym na drink. To byl sympaťák. Stejně mě nejvíc bavily ty rozbory pokerových partií, přestože stále nevím, kde jsou v tomto sportu branky, body nebo alespoň sekundy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jess v životní formě i v životní kráse. Tímto filmem definitivně uzrála v hereckou superbohyni. Tolik emotivních poloh co předvedla v tomto filmu některé její kolegyně nepředvedou za celou svou kariéru. Film je sice až po prdel narvanej dialogama a stopáží patří Velká hra mezi maratonce, ale nic z toho nezkazí na absolutním zážitku. Hrozně se těším na opakované projekce, protože v dialozích a scenách je film neskutečně silný a neposraný závěr, myslím tím soud, mně taky dostal. Ostatně stejně jako třeba scéna Kevina s Jess na laviččce (kdy jsem naposled viděl tanečníka s vlky takhle zahrát silnou scénu ani nepamatuju). Došlo na i na Idris Elbu, který měl ve filmu taky scénu za kterou nabral kurz Oscar. Hned je ten svět krásnější, když člověk uvidí v kině zase jednou majstrštyk. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bezvadná Jessica Chastain v další z rolí, které tak umí, tedy v roli ženy, jež si jde za svým a většina ostatních postav jí při té cestě slouží jako koberec. Dialogy z pera Aarona Sorkina je radost poslouchat, ovšem i s režií si poradil tak, že dvě a čtvrt hodiny uteklo, ani nevím jak. Nemůžu nezmínit Idrise Elbu, který byl Jessice Chastain rovnocenným hereckým partnerem a podává výkon jako Morgan Freeman v nejlepší formě,  Kevina Costnera v menší, ale velmi důležité roli, a také jako vždy dokonalou hudbu Daniela Pembertona. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama