Reklama

Reklama

Tichá msta

  • USA Acts of Vengeance (více)
Trailer

Bohatý právník žije spokojeným životem, naplněným úspěšně vykonávanou prací. Z rutiny ho vykolejí až vražda jeho manželky a dcery. Protože policie si s případem neví rady, rozhodne se smrt nejbližších pomstít na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„To expect bad men not to do wrong is madness." Isaac Florentine sa rozhodol preraziť do "áčkovej" ligy? Alebo sa len chcel vymaniť zo škatuľky arénovkového režiséra? Celkom dobre nechápem o čo mu išlo, ale mal si vybrať lepší scenár. Normálne sa pri nejakých tých logických blbostiach nepozastavujem, ale tu bolo zopár až príliš do očí bijúcich (Komisár Rex; kľúče od domu v kvetináči; homelesák pracujúci ako kuchár :D), navyše ten nápad so "stoicizmom" skôr filmu ako celku uškodil, než by bol originálny. Občasné akčné scény, ktoré sú mimochodom nielen natočené, ale aj hercami a ich kaskadérmi prevedené prvotriedne, to z nudy nevytrhnú. 40 % ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na kvality režiséra sú bojové scény zvládnuté úžasne, aj niektoré áčkové filmy by mohli závidieť, no to je jediné pozitívum filmu. Ešte keby sa Banderas snažil klasicky pomstiť a nehral sa na mnícha so sľubom mlčania, tak to mohlo byť OK, ale ani záverečné odhalenie nie je bohviečo. Nechcem spoilerovať, tak ho tu nejdem rozpitvávať, ale keď sa nad tým človek zamyslí, tak to príliš zmysel nedáva. Proste klasický podpriemerný thriller, akých sú stovky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak marné, ale v rámci svého „druhu“, jde o dost průměrný film. Pár dobrých scén i bojových choreografií by se tu našlo, jenomže jako celek se mi to zas až tolik nelíbilo a kromě nemluvícího hlavního hrdiny, to mělo i dost nezáživných míst. Antonio Banderas se snažil, co to šlo a scénář mu dovolil, ale ani to na výrazné zlepšení nestačilo. Postrádal jsem vymazlenou atmosféru, nějaké hlubší pasáže… Paz Vega už nám lehce zestárla (už to není taková kobra jak zamlada), Karl Urban měl rozhodně dostat více prostoru, tohoto herce mám rád a má co nabídnout…45% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Výborné akční scény, tedy souboje, perfektní choreografie, skvělé střihy, excelentní kamera. Zbytek je k ničemu. Banderas nemá žádný charisma, film mě hodně nudil, Urban tu je jenom chvilkově, a film nemá čim strhnout. Film vůbec nefunguje po emocionální stránce, a vůbec mě ani nezajímalo jak to dopadne. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Celkově se dá říct, že se jedná o lehce nadprůměrný akční-thriller. Scénář sice není bůhví jak kvalitní, ale když přistoupíte na stanovenou hru pomsty Antonia Banderase dle knihy Marcuse Aurelia, tak se hodinku můžete dobře bavit jako já. Herecky to samozřejmě stojí na Banderasovi a je veliká škoda, že Karl Urban je jen vedlejší postava (škoda, že to nebylo opačně:o)). Florentine akci natočit opravdu umí; jeho pokus udělat áčkové pojetí akčního filmu kvituji, i když se to nakonec nepovedlo na 100 % :o). Lehce nadhodnotím, poněvadž to tu je zbytečně podceňované - mezi 3/4 hvězdami. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku a USA. (Yardak)

Reklama

Reklama