Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Nebezpečné hry (1998) 

Větších slizáků jako Bacon a Dillon jen těžko pohledat...Film doplácí na své místy až směšné dějové zvraty a lacinost některých scén. Holky jsou tu ale vážné sexy. Takže za holky a pár povedených scén 3*.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Na českou televizní tvorbu povedený snímek. Velká škoda, že hlavní role hrají herci z Prahy. Je spousta výborných herců z Ostravy a okolí, kteří jsou schopni zahrát hlavní role a v případě tohoto filmu bych řekl, že i věrohodněji. Tak to někdy působilo komicky a velice nevěrohodně a trapně. S odřenýma ušima 4*

plakát

Záchrana Sirgy (2016) (seriál) 

Neskutečně silné pouto, které může vzniknout mezi lvicí a člověkem. Až neuvěřitelné...hrají si spolu, loví spolu a zkoumají a učí se jeden od druhého...viděno na Viasat Nature.

plakát

Oscar 2018 (2018) (pořad) 

Všechno už tady bylo snad řečeno. Mrzí mě, že zrovna 90. ročník Oscarů, byl tím nejslabším co jsem viděl za ta léta co Oscary pravidelně sleduji. Slabý moderátor, nevtipné a někdy až trapné momenty. Ty tři šašky na ČT nebudu ani komentovat, protože překládat a dát tomu nějaké průvodní slovo by zvládli lépe i studenti zemědělské školy. Pokud Oscary do budoucna, tak v USA s jiným moderátorem a v ČR bez keců tria Fuka, Baldýnský a Michailidis....Největší vtip večera je cena za nejlepší film, to si snad dělají srandu ne?

plakát

Oscar 2017 (2017) (pořad) 

Historické předávání hned v mnoha ohledech. Převážně bohužel v těch špatných. Černošská převaha snímků, které byly fajn ale rozhodně ne Oscarové. Záměna obálek u zlatého hřebu večera a někde jsem četl, že byl snad v sekci in memoriam člověk, který stále žije. Historické Oscary, které jsem viděl živě ale velice průměrné až podprůměrné vzhledem k chybám a politice, která nemá v této branži co dělat. Buď je film dobrý nebo ne. Buď je film Oscarový či nikoliv.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

Po prvním díle převládá spokojenost. Na české poměry docela zvládnuté ve všech aspektech. Pravdou ale je, že moderátor se zdá být tak trochu dřevo. Uvidíme co bude dál.

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Rasismus, lesby, gayové, diskriminace, to bylo to hlavní o čem byl tento 88. ročník. Je to škoda. Záporů bylo podstatně více ale i vtipné a lepší chvilky se našly. Za zmínku stojí řeč Louise C.K., hudební vystoupení Lady GaGa, dojemný okamžik kdy sošku přebíral Ennio Morricone a v neposlední řadě Leo se svým Oscarem a děkovnou řečí. Tak zase za rok.

plakát

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série) 

Asi jsem se zamiloval do Elizabeth... tak krásná, chytrá, citlivá a hodná holka... to v žádné jiné sérii neuvidíte. Celkově nejlepší casting! Vadila mi jen Jerri. Jedná z nejlepších sérií, která je hlavně o přežití.

plakát

Kdo přežije - Nikaragua (2010) (série) 

Průměrná série. Někteří lidé mi byli odporní, některé jsem si ale dokazal oblíbit, včetně vítěze. Za sympatického vítěze a způsob jakým dosáhl výhry dávám o hvězdu navíc. Ale série odpovídá 3*