Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Nejméně nápaditý a nejslabší článek trilogie, který ale zase dodává fajn hlavního hrdinu Geralda Butlera se zajímavým archem o tom, že se stává psancem, zase fajn Morgana Freemana a především fakt cool Nicka Nolteho a má přece jen pár fajn akčních scén. Kdyby byl tohle konec vůbec bych se vlastně ve finále nezlobil. Plány na další trilogii a seriálové spin-offy mě ale v tomhle případě děsí. Mike Banning je sice fajn protagonista a bavil mě celé tři filmy, reálně by ale Angel Has Fallen mohl v rámci možností fungovat jako důstojný konec jeho pouti. Jenže v Lionsgate to vidí jinak... ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to kravina a slátanina, jako první dva předešlý díly. Ale pokud to člověk neřeší, tak se na to dá koukat. Tady ten díl se mi líbil nejvíc. Má jistý parádní momenty, který mě fakt dostali a kolikrát jsem se od srdce zasmál. :-D Nejlepší je zde Butlerův otec, scéna v lese je prostě pecka. Butler dostává z počátku řádně na prdel, což je taky fajn. Ale nakonec to všechno ustojí, vyřeší a umorduje až do zdárného konce, hlavní je, že prezident zase přežije... Jinak jsou zde věci, který jistě vedou lidi i k odpadu. Např mor dnešní doby: "prezident černoch, zlý běloch hlavní záporák, nekompromisní agentka - opět černoška" atd. ... Ještě že ten Butler je běloch a pořádnej alfa pure-male v nejlepším věku a nade všema vyčuhuje. Protože tak to prostě je, tak to pánbůh na světě zařídil ... ;-))) Ale prostě je to sranda, dobrá akce a já se bavil. Taky ubylo nekvalitních digi-efektů a jednu budovu asi fakt reálně srovnali se zemí. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PREZIDENT TRUMBULL LEŽÍ V KÓMATU A CELÝ VÁŠ TÝM JE PO SMRTI. AŽ NA VÁS...“ /// Ten úvod je zbytečně dlouhej… Určitě šlo říct jednodušejc, že Mike Banning bude muset zdrhat z „boudy“. Je to hloupý. Je to béčko. Gerard stárne. Režisér mohl bejt lepší…. Ovšem i tak je to poctivej akční film, se všema kladama (i záporama). Jen toho vtipu mohlo bejt kurva víc! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem si přál potkat toho, kterej nenechá padnout Bílej dům. 2.) Nevím jak poděkovat tomu, co zachránil Londýn. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kolem Mika Banninga už popadalo kdeco, takže mě ani nepřekvapilo, že nakonec upadl i on sám. Gerard Butler podléhá zubu času stejně jako my všichni, a tak má i jím ztvárňovaný prezidentský bodyguard stále častěji nějaké to bolení. Na druhou stranu musím uznat, že se s tím představitel hlavní role popral stejně jako se svými protivníky, a nakonec to regma porazil na body. Pád anděla není úžasný film, je to vcelku předvídatelná záležitost, která mě nikterak neohromila, ale i tak jsem se u ní nenudil, a to je hlavní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $69,030,436║Tržby Celosvetovo $146,661,977▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,476,982║ Tržby za predaj DVD v USA $8,636,270║ Anjel zas padol na držku a zasa čisto béčkoví pád. Rovnako ako druhý diel, ani tretí moc vody nenamútil. Butler tu vypadá ako po infarkte, už ani nie je nejako zvlášť obratný. Akčná stránka taká skôr medziach, už toľko nepreháňa v likvidácii. Dejovo už len klasická rutina bez nápadu. Moc som si teda nemlsol. /50%/ ()

Galerie (88)

Zajímavosti (14)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v New Yorku, Washingtone, na viacerých miestach vo Veľkej Británii a tiež v bulharskej metropole Sofia. (MikaelSVK)

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno