Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou Vánoce a Ted s Lily se pohádají. Robin zase pomáhá Barneymu překonat těžkou rýmičku... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíchová děvka bez baretu Lily, která si plete davidovu hvězdu s ninja hvězdicí se urazí, když zjistí Tedovo konstatování jejího chování z léta. Paradoxně se začne chovat ještě víc jako prvotřídní píča a tak se díl cyklí mezi Barnyeho božanské nemoci a Lilyininy čiči náturou. Tentokrát je Barney ten, co zachrání díl z odpadních vod alespoň nad hladinu.Lily se jednoduše urazí, když neunese pravdu o své povaze a rozhodne se zkazit Vánoce všem svým přátelům a ještě žaluje Tedově mamince? Rly? A nakonec ani Barneymu nesluší chovat se jako děcko. Tenhle díl je pro mne velkým zklamáním v dobře rozjeté sérii. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "How Lily Stole Christmas" (Vianočná cenzúra). Ted Mosby sa rozhodne, že na Vianoce neodcestu ku rodine do Clevelandu, ale zostane v New Yorku so svojim priateľmi. Chce s nimi stráviť veselé a pokojné sviatky. Lenže sa poháda s Lily, tá sa urazí a to ohrozí ich oslavu Vianoc. A aby toho nebolo málo, tak Barneyho Stinsona skolí chrípková viróza. **** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, no, zase jeden z těch dílů, které mi Lilyina povaha dokázala téměř úplně znechutit. Jakž takž mě ještě bavil vánoční atmosférou nasáklý Marshall, ale jinak jsem se u jedenácté epizody neměl skoro čemu zasmát. Situaci alespoň zčásti zachraňovala Tedova návštěva u sestry Stacy, ale jinak to byla velká bída. Kvalita (nebo spíš nekvalita) dílu byla srovnatelná s osmou epizodou, která mě podobně zklamala. / Poučení: Vánoce se přeceňují. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je zmíněn Grinch, postava z knihy Dr. Seusse "Jak Grinch ukradl Vánoce!" (SONY_)

Reklama

Reklama