Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (353)

Flego 

všechny recenze uživatele

Remake filmu "Boj snežného pluhu s mafiou" potvrdzuje, že ani rovnaký režisér a námet nezaručuje úspech. Film trpí dramaturgickými úchylkami, mnoho scén nemá absolútne význam a zmysel ( Made in China, rogalo, nájomný vrah ) a predlžuje film do zbytočnej minutáže. Určité dialógy istým spôsobom navodzujú atmosféru čierneho humoru, je to však málo, takže podozrievam tvorcov, že film mysleli vážne. Treba však oceniť skvelý soundtrack. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tahle verze je hodně chabá, a to jak zpracováním, scénářem, výkony i vtahem diváka. Neeson okej, ale je to jedna z jeho horších rolí, celkově všichni herci hráli bez emocí a většího vžití do povrchních a bezcharakterních postav, někdy film nudil, táhnul se (stopáž 120minut je přehnaná) a nijak mě nevzal. Nechápu, co tohle dělalo v kinech, a rozhodně se z tohohle dalo vytřískat více. Za finále o ničem, rychle a zkratkovitě ukončeno si to nezaslouží ani ty 3 hvězdy... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nevím, z jakýho iglů jsi vylezl, ale je čas zalízt zpátky." Souboj sněžnýho pluhu s mafií je skvělej film. Jeho remake by byl taky, kdyby to nebyl jenom remake. Prostě opakovanej vtip není vtipem a natočit tentýž film znovu je jako zamotávat mrtvý mafiány do pletiva a házet je do vody. No to asi nebyl nejlepší příklad. Prostě se tady nemluví norsky, ale americky a jinak je to stejný. Vlastně není. V Norsku tam určitě nepobíhalo tolik indiánů. takže kdo neviděl originál, tak by se mohl celkem pobavit. Mě to spíš nudilo. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Pokud by se tenhle film bral vážně, tak to nemůže skončit jinak než odpadem. Pokud k němu budeme ale přistupovat jako k černé komedii až parodii, tak se jedná o poměrně dobrou zábavu. Liam Neeson v roli nasraného mstitele je už trochu otřepaný a ačkoli jej mám jako herce moc rád, on takové postavě už nemá co dát. Působil unaveně a byl tak zastíněn všemi těmi obskurními figurkami z podsvětí. Potenciál Emmy Rossum rovněž totálně nevyužit, dalo by se říct, že si zahrála naprosto zbytečnou postavu. Potlesk tak sklízí především Tom Bateman a scénáristé za nápady se všemi těmi šílenými přezdívkami. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Může už jednou celkem podařený film natočený znova tím stejným režisérem fungovat? Tak tuhle otázku jsem si přesně kladl před puštěním toho snímku a odpověď je, že ano, ale jenom tak nějak napůl. Moland tu natočil doslovný remake svého původního snímku, takže to co fungovalo tam funguje v rámci možností i tady, ale na nějaký překvapení můžete zapomenout. Takže asi takto žánrovka je to slušná a Neesonovi jako už tradičně ta poloha cynického mstitele sedne, ale s přihlédnutím k tomu, že tohle už tu bylo zaokrouhluji i své hodnocení.60% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení začalo v březnu 2017, natáčelo se v Kanadě v provinciích Britská Kolumbie a Alberta. (Varan)
  • Auto, v ktorom jazdí Viking (Tom Bateman), je elektromobil Tesla model X. (ČSFD)
  • Jedna z postáv vo filme si robí srandu zo sexuálnej povahy mena Nels Coxman. V pôvodnom nórskom filme, ktorého je toto remake, sa hlavný hrdina volá Nils Dickman. (Arsenal83)

Reklama

Reklama