Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 4

Recenze (416)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za efekty, jinak všechno, ale fakt úplně všechno naprosto špatně. Trapnej humor, směšnej "děj", tragickej scénář, nesympatičtí hrdinové a naprosto nezvládnutá režie. Chápu lidi, co daj ze vztahu k Power Rangers z mládí tomuhle výtvoru klidně i 3 hvězdičky nebo jim zrovna tenhle film padnul do nálady (protože přiznejme si to, na kravinu máme náladu občas každej), ale soudnej člověk tomu přece nemůže dát víc a potom se s klidným svědomím dívat na filmy podobnýho ražení, ale už na úplně jiným filmařským levlu, a dát jim stejný hodnocení jako tomuhle braku. *Není míněno jako urážka pro vysoko hvězdičkáře, spíše jako nepochopení z mé strany, děkuji za pozornost.* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Power Rangers mě po shlédnutí traileru moc nezaujal. Podobně to dopadlo i po shlédnutí celého filmu. Mladí herci mě teda moc nebavily, nedokázal jsem si k žádnému utvořit nějaký vztah. Ale hlavním problémem nebyla tato mladá, nevýrazná sestava, celé to bylo dost nudné a nezáživné. Už ten příběh je takový retardovaný, dětský a já nevím co. Morfování? Ty vole, tenhle výraz jsem naposled slyšel na základce. Ještě tak prvních 40 minut mě celkem relativně bavilo, byl jsem zvědav, jak se to vyvine. Technická stránka byla dost amatérská, akční scény mě též moc nezaujali. Jenže pak to upadne do totální nudy a není z ní žádné východisko. Finále je aspon akční, ale už šlo totál mimo mě. Brian Tyler zvládá své soundtracky furt dobře, i když ani zde nebyla jeho filmová hudba žádným velkým zázrakem. Na hraně mezi 1 a 2 hvězdou. Ale znám mnohem horší filmy, takže budu tolerantní. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Solidní teenagerská pohádka o důležitosti sociální interakce, která chce být zlatou střední cestou mezi 13 Reasons Why a Transformers, jenže jí k tomu chybí knižní předloha na jedné, a prachy na triky na druhé straně. Vznikl tak jakýsi nekoherentní hybrid plný špatných (ale kupodivu i dobrých!) scének ze života pomatených středoškoláků s velikou zodpovědností, kteří hledají záchranné existenciální lano mimo zažitou realitu. Wow. Je až s podivem, kolik přesahu se do pitomého béčkového výplachu podařilo narvat. Bavil jsem se stejně často, jako nevěřícně kroutil hlavou. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama