Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (161)

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Někdy i takovýto film, kde se vlastně nic neděje a jenom plyne, potěší. Na Reese se pěkně kouká, příběh je celkem fajn a pokud zvolíte dabing, máte o práci se čtením titulků méně. Takže pokud nejste zrovna naladěni na převratný biják, postačí vám normální film ze života, který se navíc odehrává v krásném domě a oželíte charismatického bombarďáka v hlavní mužské roli, jděte do toho. 60% (with J.) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevydarená komédia / dráma, kde som sa teda skoro vôbec nezasmial a film ma viac iritoval než bavil. Myslím si, že ani jeden z týchto hercov sa nestratí a dostane sa do niečoho nového, no nemyslím si, že tento film nejako závratne ovplyvní ich kariéru, ani že by sa k nemu nejako výrazne priznávali. Witherspoon má na viac a mrzí ma, že som ju nevidel vo vynikajúcom filme od "The Good Lie". Lebo má jednoznačne na lepšie filmy, než sa jej dostávajú po ruku. Minulý rok to bolo "Hot Pursuit" a tento rok je to "Home Again." Nie je to veľmi dobre napísané a plus je tu ten soundtrack, ktorý nezmĺkne skoro ani na chvíľku. A tichých momentov vo filme, kde by som si mohol lepšie vychutnať atmosféru je tu žalostne málo. Je to nudné, otravné, veľmi predvídateľné a nemá to ani dostatočnú charizmu na to, aby sa film u mňa pretlačil. Neodporúčam vidieť. Podľa mňa je tento film strata času. Alebo som len nebol správna divácka základňa. Každopádne, to som si z tohto filmu odniesol ja. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

pavcas 

všechny recenze uživatele

Přesně můj typ romantické komedie, milá, zábavná, odpočinková, sympatický lidi. Čerstvě rozvedená Alice ( roztomilá Reese Witherspoon) se na oslavě svých 40 tin seznámí se třemi mladíky, kteří se právě pokoušejí společně prorazit v Hollywoodu. Jeden jako režisér, druhý herec a třetí scénárista, co právě natočili krátký film, který zaujal pár důležitých lidí. Po afterparty u Alice, kdy se jeden krasavec probudí v její posteli padne nabídka, aby na chvíli zůstali bydlet v jejím zahradním domku pro hosty a protože jejich cesta za slávou teprve začíná a všichni mají hluboko do kapsy, nadšeně souhlasí. Brzy zjistí, že mají s Alicí jako dcerou zesnulého známého režiséra mnoho společných témat a všichni si užívají společných chvil, ačkoli je od sebe dělí víc jak 10 let. Brzy se zapojí do každodenních aktivit s jejími dcerami a pohodovou matkou, ovšem idylka končí ve chvíli, kdy přijíždí bývalý manžel,aby zjistil, proč jeho ex vzala pod svou střechu 3 cizí mlaďochy, jaký maj úmysly a jestli je nějaká šance, tuhle rodinu zachránit a získat zpátky Alice srdce. Jako pohodovej film to byl, neurazil:-) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když byla Reese Witherspoon mladší, filmům s ní jsem se vyhýbal, protože mi z nějakého důvodu lezla na nervy, ale v poslední době mě baví prakticky ve všem, kde hraje (podobně to mám i s Jennifer Anistone). Snímek samotný mě bavil hlavně v první půli, později humor vzdal souboj s romantikou a závěr na mě působil přímo naivně. Film mě sice nenaplnil nadšením, ale na druhou stranu to nebyla ani žádná katastrofa. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je rodina důležitější než láska? V Který je ten pravý? rozhodně. A musím se přiznat, že jsem ústřednímu páru tak moc přál, že mě i přes pozitivní a neméně sympatické vyústění trochu rozesmutnilo. I když možná zbytečně. Těchto filmů vznikají ročně desítky ale tenhle má několik skvělých bodů, které ho sice nevynesou z vod příjemné průměrnosti, ale garantuji Vám, že při titulcích Vám bude příjemně a Vaše drahá polovička Vás přetáhne polštářem se slovy "Proč mi pouštíš Thory a podobný blbosti, když můžeme koukat na tak pohodový filmy?". Film má skvělý casting s vyčnívající a krásnější Reese než kdy dřív, spoustu jednoduchýho ale dobrýho humoru a minimum vážnější noty, která v těchto filmech ve 2/3 musí přijít (a obvykle pokazit dojem). Za měsíc sice nebudu možná vědět o čem to bylo, faktEm ale je, že jsem se dobře bavil, a přesně kvůli tomu jsem si to pouštěl. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama