Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jerry Pierce by byl pro Avengers rozhodne větší posilou, než Hawkey a stačila by mu k tomu dámská kabelka. Natáčení musela být neskutečná prča a na všech přítomných bylo vidět, jak si to užívají. To se samozřejmě odrazilo i na výsledku. V režii to sice občas trošku zahaprovalo a co se vtipu týče se našlo pár trapnějších chvilek, ale povedené gagy měly drtivou převahu. Herecky bych vedle bavícího se Rennera vypíchl islu Fischer, která svým zápalem všechny předčila. Od Tomsice hodně povedený kinodebut. 80% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Noční hra byla mnohem vtipnější. Osobně jsem byl zvědavý zda mě dokáže Renner přesvědčit o svém komediálním talentu, ale to se nestalo. Jeho angažmá v komediích beru jako úlet mimo. Představoval jsem si že Warneři, kteří tyhle dospělácké komedie většinu umí, si celou tuhle taškařici lépe pohlídají. A přestože bych si to moc přál, tak jsem se u této hry na honěnou vlastně vůbec nezasmál. 40% ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Tag je technicky dobre zrealizovaná záležitosť, ktorá však čiastočne dopláca na nerozhodnosť, či chce byť bláznivou komédiou, alebo melancholicky ladeným filmom s určitou hĺbkou. Túto rozpoltenosť dobre podtrhuje i samotný záver, ktorý sa k celkovému vyzneniu vlastne ani veľmi nehodí, no i napriek tomu pôsobí zaujímavejšie, ako mnoho z toho, čo sa odohrávalo predtým. Takto je to len príjemná a neurážajúca komédia s netradičným námetom a trochu nevyužitými vedľajšími postavami. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne roztrieštený film. Celý čas ma štvalo, že sa musím prelaďovať medzi milou (a vtipnou) komédiou, ktorá rieši, pre ľudí v mojom veku, silné témy a šialenosťou v štýle Toma a Jerryho (takisto vtipnou, ale iným spôsobom). Na prvé je to málo citlivé a na druhé málo šialené. A vo finále sa ukáže, že keby sa tvorcovia vybrali prvou cestou, mohol to byť skutočne skvelý film (a tá druhá ten príbeh totálne degraduje). Škoda, že to bolo takto zle režijne uchopené, pretože inak som sa dosť bavil a technicky to je na úrovni. Režisér evidentne vie natočiť vtipnú akčnú scénu, ale neviem sa zbaviť dojmu, že mu uniklo o čom ten film v skutočnosti je. Alebo to uniklo mne a záverečná facka divákovi bol iba zvrhlý vtip. Ale bavil som sa, radový divák bude (asi) nadšený a na konci bude mať dojem hlbokého zážitku. V tom filme to totiž je! Akurát som s tvorcami a ich vyjadrovaním nenašiel spoločnú reč. 6/10 a podobný Game night sa mi páčil viac, pretože bol crazy po celý čas a nemal som pocit, že ním chce niekto niečo povedať. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na ´´trochu´´ inú komédiu. Iná teda je, ale rozhodne mi až tak komediálne nepripadá. Humor je prakticky nevtipný a aj keď sa vychádzalo zo skutočných udalostí, rozhodne je nerealistický ( čo môžem brať ako typický hollywoodsky prednes v štýle - musíme to trochu prehnať, pretože skutočnosť je málo dramatická, alebo ináč príťažlivá ). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)
  • Závěrečným titulkům předchází krátký video sestřih skutečné skupiny přátel, podle které film vznikl. Záběry jsou autentické a pocházejí z domácího archivu. Nechybí ani foto a reportáž z titulní stránky The Wall Street Journal. (vojacekr)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama