Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Velmi slaba komedia, chybal mi humor a na romanticky film to bolo cele (aspon pre mna) neromanticke. Navyse mi boli nesympaticke hlavne aj vedlajsie postavy, mnoho prehnanych grimas pre nic. Kto si tento film nepozrie, o nic nepride a kto si ho pozrie, nic neziska. Urcite sa nejedna o jednu z tych klasickych super romantickych komedii, ku ktorym sa da stale vratit. Toto je lahko zabudnutelny, priam zbytocny film. Zaujal ma popis filmu, ze hlavna hrdinka sa ocitne v romantickej komedii, tak som bola zvedava, co to bude. Ani herecke vykony sa mi nezdali dost presvedcive. Ako milovnicka rom-com davam vsak len 30%. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úvodní třetina měla dobře našlápnuto, skvěle glosovala děj romantických komedií. Bohužel zbytku už nejen že se vytratil nadhled a původní koncept, ale navíc to nebylo ani trochu vtipné a ani nějak zvlášť zábavné. A když pak přitancovali i muzikálová čísla, říkali jste si, o co tady vlastně jde? Můžete natočit romantickou komedii podle jasných pravidel, můžete jí glosovat, můžete být originální, romantičtí, můžete ji parodovat. Ale musíte se rozhodnout, co vlastně chcete. 50% "Možná si tě někdo vezme kvůli zelené kartě." ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Menej je niekedy viac... Námet filmu poňatý ako paródia na všetky klišé bol perfektný, lenže to neustále tlačenie na pílu bolo skôr na škodu ako úžitok. Ak si pamätáte, pokus o paródiu na romantické komédie tu už bol v podobe Date Movie - ale to bola naozaj bieda. Takže v porovnaní s týmto bolo Isn't It Romantic oveľa lepšie (to už by bolo dosť zlé, keby to bolo horšie, však?). Rebel Wilson je fajn, ale už začína byť predsa len dosť okukaná, a tak jej počiatočné čaro na filmovom plátne trochu vyprchalo. Do hlavnej úlohy v tomto filme mi vôbec nepasovala. Ale koncept filmu bol fajn, bol celkom pozerateľný, sem tam sa na tom dalo dokonca aj zasmiať. Celkovo je to však taký light priemer... ()

Oto10 

všechny recenze uživatele

Když vidím někde u filmu označení jako "americká komedie", tak nemám obvykle moc velká očekávání, protože buď se ta komedie snaží vypadat až moc chytře a nebo používá až velice zvrácený typ humoru. No tady se tak nestalo. U filmu jsem si jen u pár vtipných scén říkal "Proč?". Je to spíše průměrná komedie resp. nenadchne a asi ani nezklame. Film jednoznačně táhne kupředu Rebel Wilson, na které defacto celý film stojí a díky které je vlastně i ten film vtipný, Ostatní herecké výkony jsou trochu slabší, nicméně stále je to příjemné na sledování. Film má dobrý příběh a celkem mne pobaví i rozuzlení tohoto filmu, které je správně sladké a šťastné - jak v romantických filmech má přesně být. Příběh je správně naivní - 55 %. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je super komička, len žiaľ v poslednom čase som, čo sa týka jej vtipov o nízkom sebavedomí a o pár kilách naviac, trochu prejedený. Našťastie tu ide o dobre vymyslený scenár, ktorý si pomerne často a trefne dokáže vystreliť z klišoidných, sto ráz otrepaných a trápnych romantických komédií. A niekedy si dokonca vystrelí aj sám zo seba. Priemer. 60/100 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Film se promítal v kinech jen v USA. Ve zbytku světa byl uveden na Netflixu. (Grimaldi)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama