Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tenhle břečka může mít 56%, no to teda vážně nepochopím. Tvůrci sice tvrdí, že si dělají legraci z romantických komedií, ale je to provedeno příšerným a nevtipným způsobem. A odkud se vůbec vyrojily všechny tyhle rádoby vtipné špekounky? Film jsem ani nechtěl dokoukat, ale jelikož nebylo nikde nic zajímavějšího, nechal jsem ho alespoň běžet jako zvukovou kulisu. Na vyvrcholení jsem si počkal a snažil se soustředit a musím říct, že konec byl snad ze všeho nejhorší. Náhodný generátor ,,Cringe" keců a jakési uvědomění a finální vylepšení osobnosti. No bylo mi skoro až trapně i za ně a pak si ještě všichni společně zatančili? 0 absolutní 0 ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

Reklama

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Hruza a des. Neoriginalni a nevtipne. To se tedka ve vsech romantickych filmech hlavni hrdinka bouchne do hlavy a bude se pote citit pretty? Kdyz jsem tento napad videl poprve ve filmu “I feel pretty” bylo to originalni a legracni. Tedka stale stejne tema se stava otravne az trapne. Kdo by rekl ze vrcholem komedie budou filmy s A. Sandlerem. - ano opravdu jsem to rekl nahlas. Hollywoodu asi dosli napady a tak se z tohoto drivejsiho mista snu stava misto zoufalstvi a beznadeje. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane tu je hrdinka z „reálneho sveta“, na druhej strane komédia so všetkými klišé z romantických komédií, dohnanými takmer až do extrému. V určitých aspektoch to bolo aj originálne, minimálne za námet a poznanie skutočného významu (seba) lásky, inde to zaostávalo. Rebel nám najprv vymenuje všetky klišé, aby sme vedeli, čo nás čaká a potom sa to (prekvapivo) všetko udeje. Najväčšiu chybu vidím v tom, že hoci všetky tie typické znaky romantických komédií vychytali, treba priznať, že v súčasnosti sa už aj takéto filmy snažia byť trochu inovatívne, takže mi pripadalo, ako keby sa tam riešili veci z filmov spred 20, v najlepšom prípade, spred 10 rokov. Kvôli tomu film pre mňa pôsobil trochu zastaralo. Ale ako som napísal, niektoré nápady urobili dobre, a Rebel sa tam presne hodila. Taktiež spomeniem, že sa mi film v niektorých momentoch podobal na nedávny počin I Feel Pretty. 6,49/10. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)
  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama