Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já dám 4 a to jsem chtěl dát 3 ale záběry na přírodu a okolí nádhera, film i poukazuje na dnešní špatnou dobu závislost nudu a podobně a jen hrstka ví jaké to bylo to pravé v dětství, herci mohli být jiní i herečky ale dalo se nebudu říkat tisíc špatných slov. Určitě příběh neurazí a snaha o srandu byla ale malá soundtrack dobrý a rozhodně jiný název. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

Nehledejte v tomhle snímku žádnou hlubokou komedií. jedná se o letní oddechovku, která má zabavit. Ale co od ní můžete čekat je české pojetí komedie, takže se připravte na české stereotypy postav, mírnou dávku naturismu a tak dále. Mě to pobavilo, a dal bych tomu 3.5*, ale vzhledem k místním elitisticikym hodnocením, zaokrouhlím nahoru. PS: Pokud čekáte americkou komedii, rovnou tenhle film přeskočte, protože to nebude pro vás. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nebylo to žádné peklo a ani film, ze kterého by mě krváceli oči. Ale o dobrý film nejde a já moc dobře vím koho je to vina. Scénárista Petr Kolečko má zvláštní pohled na svět, a podle něho tvoří postavy a zápletky. V jeho světě je normální buranství, předsudky, nevysvětlitelná lidská hloupost a zvraty, které nelze chápat(konec s oidipovým komplexem). Film by sám osobě byl celkem neurážející, protože má slušný vizuál, pár herců co se snaží, několik vtipů se povedlo. Nicméně jakmile některé postavy promluví, a nebo se je snažíme alespoň trochu pochopit, tak je to nekoukatelné a místy docela urážející. A i ta poměrně "krátká" stopáž se začne zdát dlouhá. Ten film mohl být o dost lepší, ale to by ho musel napsat někdo jiný. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)
  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)
  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)

Reklama

Reklama