Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion a Daenerys plánují napadení Casterlyovy skály. Jon dostává svolení na těžbu dračího skla, zatímco se Sansa stará o Zimohrad. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (46)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda už nebyla jen nelogická, to už byla katastrofa. Ani Kraken ze Souboje Titánů (1981) nebyl na moři takovým postrachem jako Euron a jeho nezměrná flotila využívající blíže neurčenou formu hyperpohonu. Ať už ta záležitost funguje jakkoliv, je kompatibilní i s prostým pěšákem, díky čemuž předvádí Jaime v čele armády Blitzkrieg, jaký by mu Dolfi hořce záviděl. Chudák Sansa, jako by nestačilo, že si s ní Ramsay dělal, co chtěl, teď ještě zjistí, že si to brácha celé nahrával, to je depka. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl. Daleko lépe napsaný, dějově daleko zásadnější. Nejsou tu sice skoro žádné akční scény, ale GoT opět exceluje v tom, v čem vždy excelovala - v dialozích. První dva díly mi z této stránky přišly slabší a říkal jsem si, že absence knižní předlohy je opravdu znát, ale tímhle dílem si Benioff a Weiss u mě napravili reputaci. Příkladem je Cersei, která přišla s tím nejodpornějším způsobem pomsty. Přesně jak řekla Olenna, Cersei dokázala věci, které si ona ani nedovedla představit. A právě nedostatek představivosti se stal Olenně osudným. Osudově působil vůbec celý díl. Opravdu mám pocit, že zde se utváří historie, že zde se brzy se střetnou věčné síly životy a smrti, síly ledu a ohně. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř dokonalý, přesto skoro neakční díl. Spousta chytlavých dialogových pasáží a výtečné interakce hlavních hvězd. Především Snow - Daenarys a pak ta finální Lannister - Lady Olena, která je doslova elektrizující. Bitvy jen útržkovitě, náznakem, ale proč ne. Příjemná změna a osvěžení jinak stále velmi podobného konceptu. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto se nepovedlo. Časová diskontinuita. Teleportace. Je vidět, že Benioff s Weissem již neví kudy kam a místo propracovaného scénáře začínají sázet spíše na situační "humor". Opravdový fanoušek Game of Thrones, který miloval Martinovu příběhovou sofistikovanost, musí nad tímto kvalitativním propadem sedmé série jen nevěřícně kroutit hlavou. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bran sa vrátil domov, Do Kingslandingu sa vrátil Euron aj z pre-živšou Greyjoyovkou a Dornskými beštiami ktorím sa ich vlastná pomsta nad dcérou Cersei tentoraz vráti aj s úrokmi, ako inak karma. V tejto epizóde sa pohlo veľa vecí a stretlo veľa postáva ale najviac ma na tom bavilo stretnutie Daenerys a Jona Snowa. Dračia kráľovná od neho žiada poslušnosť a ohnuté koleno, on to však svojim dôvtipom neustále odmieta. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama