Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná dvacetiminutovka je čistokrevné dračí inferno, které však svým drajvem a syrově špinavým vizuálem nepřekonává ultra hardcore battle of bastards. I tak ale docela nepředvídatelná přepadovka s draky a nájezdníky, jejíž finální output se dozvíme až v dalším díle. Velmi působivá je rovněž možná trochu samoúčelná, ale o to suverénnější přehlídka bojového umění Aryi Stark. Konečně měla chuť se ukázat. Tleskám. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5* tak toto už hej, toto bola pecka. Prvá polovica nemastná neslaná strategická odrhovačka (nie zase až tak úplne nudná) sa však rýchlo presunula na frontu kde sa pár Lanisterovských cínových vojačikov pustilo do bitky s celým khalasarom a drakom. To bolo peklo!!! efekty boli fantastické, lepšie ako mnohé iné komerčné hollywoodske trháky. Fakt, čo sa týka tohoto, dole klobúkom. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé vidíme draka v Západozemí v akci a nejde si nestěžovat na bravurně zvládnutou ohnivou bitvu, kterou můžeme srovnávat s Černovodou, možná i lepší. Arya ukázala, co za ku*evskou badass je, a Malíček má v kalhotech plno. Problémem je u tohoto dílu příliš krátká doba, dostaly jsme hype, který byl prakticky hned v zárodku utnut. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nasledujú spoilery! Konečne sme dostali poriadnu bitku a nemuseli sme našťastie čakať ani na posledné diely série. Daenerys sa síce dokázala transportovať s Dothrakmi z Dragonstone na trasu Highgarden->King's Landing až neuveriteľne rýchlo a následne spálila zásoby jedla, ktoré si mohla nechať, ale čert to ber. Samo o sebe to bolo samozrejme skvelé, pri Jaimeho záverečnom nájazde a Bronnovej protivdušnej obrane tuhla krv v žilách. Priznávam, že som im obom fandil. Valar Morghulis, ale hentých dvoch chlápikov chcem v seriáli vidieť čo najdlhšie. Každopádne hviezda dole za vyššie uvedené škuliny v scenári. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hledáte důkaz, že dlouhodobé hulení marihuany nenávratně poškozuje mozkové buňky, nehledejte dále. Stačí se podívat na Psychora a jeho zmatečné a zavádějící poznámky. V GoT jsme nemohli vidět lepší bitevní scény než ty v téhle epizodě. The Spoils of War je nejlepší možná fanfiction pro ASOIAF. That being said, spěchá se s dokončením seriálu, dokud je ještě relevantní, a z toho pramení časté (a pro zhulence nelogické) přeskakování prostoru i času, což na druhou stranu chápu a vlastně i oceňuju. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)

Reklama

Reklama