Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Hromadka plechu opet utoci. Ve stylu verhoevenovi hvezdne pechoty se nam snazi zesmesnit tentokrate reklamu, coz se mu nedari a vysledek je spise trapny. Nedomyslenost, nelogicke chovani a hloupe dialogy nad kterymy krouti hlaovou i obecny idiot. To jsou jen nektere z kladu tohoto pokracovani, ktere je zbytecnejsi nez papirove tasky v supermarketech. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na RoboCopovi 2 je to, jak je o tolik horší než úchvatná jednička. Používá prvky světa vymyšlené v jedničce, ale všechno je nějak horší a blbější. RoboCop obalený do plastu, co vypadá jako modrá od Xiaomi mobilu, Lewisová s mamkovským účesem, Verhoeven ani scénáristé R1 nedorazili a scénář fašouna Franka Millera se vydal jiným směrem i přes zásahy studia (později ho zpracoval v původní podobě jako komiks a i tak to není žádný zázrak). Snad jediná příjemná věc je bitka obou kyborgů. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem slušné pokračování jedničky, kterou ale žádný jiný díl nepřekoná. Příběh je docela obyčejný, což ale nevadí. Je tu dost přestřelek a akce, si ne už tolik jako v jedničce. Nelíbilo se mi, že se změnila hudba, která mi v tomhle díle přišla nevyýrazná. Celkově je to dobrej film, ale oproti jedničce o dost slabší. S odř.ušima hodnotím 70% = **** ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5...Preč sú časy skvelej "jednotky", ktorá patrí k tomu najlepšiemu čo bolo kedy v rámci akčných béčok natočené. Absolútne chaotický scenár, kde sa nedostatok invencie nahrádza strieľaním po všetkom a všetkých naokolo, karikatúrne postavy (najmä to decko , čo mal byť ako najväčší boss ma neuveritelne sral!!!) a žalostné triky (až na pár výnimiek)...Absolútne dementné pokračovanie!!! Trojku už ani nechcem vidieť!!! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Typická ‚dvojka‘ 90-tých let, kdy muselo být všechno větší, velkolepější a nabubřelejší. Jenomže děj nic neřeší, jednotlivé motivy, jinak velmi slibně rozehrané, posílá po chvilce bručet do kouta, aby se sunul dál až k tragickému finále s robotem na drogách. Akční scény jsou fajn, ale všechno ostatní působí dojmem nedokončeného díla podle slibného náčrtu. Nevím, jestli Kershner s Millerovým námětem vymrdal úmyslně, nebo to dostal pod ruky už takhle děravé, každopádně od spolupráce těch dvou bych čekal mnohem lepší výsledek. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (25)

  • Původní verze scénáře Franka Millera musela být téměř kompletně přepsána, protože ji filmaři považovali za nezfilmovatelnou. (HellFire)
  • Melódia, ktorú hrá na husliach artista "Spider Baby" Starlirski (Yogi Baird), je z pesničky "Born To Be Wild" od skupiny Steppenwolf. (Lukoh)

Reklama

Reklama