Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (206)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem úplně cílovka tohodle filmíku,tak jednou za čas si něco podobnýho pustim.Přiznávám že se mi to líbilo,zasmál sem se,dojal sem se,a E.Derbez mě naprosto dostal.Hraje opravdu dobře,nespoutaně,jen škoda že A.Farris je taková nemastná,neslaná,tohle obsazení se moc nepovedlo.Ale jinak pecka.90%. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Byť holyvúdskym filmárom v dnešnej dobe je celkom ľahké. Stačí vypnúť svoje kreatívne mozgy a nakrútiť remake alebo sequel nejakého úspešného filmu, potom sa riadne opiť, aby reči "na originál to nemá" a "sprznili klasiku" toľko neboleli. Ešte sa trochu pomodliť, aby to niečo zarobilo a mohli si povedať, že natočili dobrý film a pomasírovať si ego s tým, že ten rýchlokurz filmárčiny sa oplatil. Tentokrát to aspoň nedopadlo tak zle ako som očakával. Predovšetkým sa vyhli sexizmu, vulgarizmom a fekálnostiam, ktorými dnešné americké komédie ovplývajú. Bohužiaľ sa nesnažili ani o kúsok inovácie od predošlého filmu. A nie, výmenu rolí za originálne nepokladám. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že se nepříliš proslulý komediální film z osmdesátých let dočkal předělávky. Tentokrát nelze stoprocentně tvrdit, že jde o věrnou kopii originálu, neb role jsou prohozeny. Amnézií je tentokrát stižen muž, nikoliv žena, arogantní boháč, který přepadne ze své jachty a probudí se s výpadkem paměti. Jeho náhlé indispozice využije chudá máma od tří dcer, co před jeho nehodou u něj na jachtě krátce pracovala, vykonávala úklidové práce, než ji bez milosti vyhodil, která mu namluví, že jsou dlouholetí manželé, aby se mu za jeho vyhazov a aroganci pomstila a pumpla ho o jmění. Mezi námi, ta její motivace mě zrovna moc nepřesvědčila, no ale dobrá. Můžu tedy rovnou napsat, že tak nepropracovaný scénář by obstál právě jen v těch naivních osmdesátkách, dneska sotva obstojí. Dvojice Anna Faris a Eugenio Derbez, která nahrazuje původní duo Russell & Hawn, je více než zdatným nástupcem. Derbez je (z)dravě nesympatický, jeho proměna v milujícího manžela byla rovněž zvládnuta zdárně. Faris nečiní komediální takt a cit také žádné potíže. Ovšem průhlednost a nemilá čitelnost vývoje filmu z toho občas činí natahovanou žvýkačku. Určité zkrácení téměř ze dvou hodin na standardních 90 minut by celému celku jen prospělo. Režijně film nevyhlíží nejhůř, když vezmu v potaz, že seriálová tvorba má u Roba Greenberga značné preference. Film má celou řadu povedených momentů, jako celek však rozhodně nepřekypuje invencí. Za nejslabší považuji základní podstatu příběhu, o jehož nepříliš pevnou konstrukci se snímek dost opírá, že známého milionáře se ztrátou paměti nikdo na veřejnosti nepoznává. Naopak pozorným divákům neujde šikovně nastrčená zmínka o původním filmu. Z vedlejších rolí nikdo moc nezaujme, vyskytuje se zde Eva Longoria, která působila nepůvabně odule. Shrnu to tak, že Derbez (je i producentem snímku) s Faris jsou zdatnými nástupci vyčpělé a naivní komediální klasiky. A celý příběh hodně spoléhá na to, že z komediálních kapes a rukávů budou tihle dva tahat humorné i dojemné (je jich o něco více, než by se dalo čekat) trumfy v dobré víře, že je diváci nesvrhnou předčasně přes palubu. A kdo nezná/neviděl původní verzi, tuhle může zkusit bez obav. 6/10 ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Třicet let starý remake Přes palubu neznám, a ani nemám v nejbližší době zájem se kouknout.. jinak nevymluvíš se na fakt, že jde zase o tuctovou romantickou komedii s tuctovou zápletku, že si někdo natrh kebuli a ztratil paměť. Anna Faris, která si svoji pověst nevybere, stejně tak jak Sylvester Stallone, když začínal tenkrát v pornu. Děsný biják spolu s Diktátorem, zaplétá síť s remakem Overboard. Eugenio Derbez, mexické koště, které si pro jednou nezahrálo v nějaké venezuelské telenovele.. Pohádka o tom, jak chozé k lopatě přišel. Pokud nejste silná feministka a aktivistka, může vás to bavit. Nevím o jak moc je lepší originál, když podotýkám jsem neměl štěstí ho ještě vidět. Tohle mě z nějakého důvodu bavilo a beru to jako dobrou oddychovku, která sice kypí romantickýma klišé a trapných ftípků. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží komedie, která pobaví takřka úplně stejně, jako hodokvas strávený ve Velké síni s Fredem a Georgem Weasleyovic. Film odlišuje od ostatních podobně debilně zaměřených komedií primárně casting, který Araba a blondýnu obsadil pro dané účely dokonale. Víc komedií s přidanou hodnotou definitivně neuškodí. 72 % Celosvětový příjem k 9. 8. 2019: $91,244,913, což je 7,60 násobek rozpočtu ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)

Reklama

Reklama