Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (206)

mira007 

všechny recenze uživatele

Remake v obráceném gardu stejnojmenného filmu z roku1987 o arogantním boháčovi, který se dostane do konfliktu s prostou pracující ženou, která mu nakecá že je jeho manželkou poté, co po úrazu na jachtě má problém s výpadkem paměti. Faris a Derbez nejsou Kurt Russel a Goldie Hawn, přičemž on už ten původní Overboard byl mírně úsměvnou věcí, než nějaká fantastická řachanda do zlatého fondu a tohle nové zpracování je jen afektovaná bída. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že tvůrci se tu silně inspirovali v osmdesátkové komedii Přes palubu. Také jsem chvíli měl co dělat, abych přijal to, že originality tvůrci na námětu příliš nepobrali. U tohoto filmu jsou ale zásadní dvě věci. Jedna je Eugenio Derbez, který mě po Milovníkovi v přechodu opět přesvědčil o tom, že chci víc podobných komedií s ním. On je prostě sympaťák každým coulem. Vůbec nechápu, kde celou tu dobu byl. No a další věc je atmosféra filmu, která je neuvěřitelně v pohodě, fajn a místy dokáže parádně bavit. V Americe je konečně opět někdo, kdo může přijít s trošku osobitějším humorem a nestojí za ním nikdo z party od Sandlera nebo Stillera. Kéž by těch filmů bylo víc. No uvidíme... ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou šňůru česko-slovenských romantických komedií a byť jsem slušně ohodnotil Ženy v běhu, tak k Manželovi na zkoušku by si nemohly ani čuchnout. Pociťuju vážně stud, takovej jsem filmovej snob, ale dávám tomu plný počet hvězd- tak moc se mi to líbilo. Sám tomu nemůžu věřit, ale tenhle film je totálně vymazlenej. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh, ktorý sme mnohokrát videli. Žiadne prekvapenie sa nekoná, ale aj tak musím uznať, že napriek minimalistickým snahám ma film trošku oslovil. Keď na nič iné, tak aspoň na to je to dobrý, aby sme videli, že ako sa má a ako sa nemá chovať voči ostatným. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)
  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)

Reklama

Reklama