Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez v podobné roli jako nedávný Latin Lover a celkem mi tenhle mexický chlapík sedí, jen Anna Faris mi příjde jako nudnější ženská herečka. Film má celkem fajn námět o milionáři, který si užívá života na jachtě s modelkami, který náhle ztratí paměť při pádu z lodě a to využije Anna Faris, která předstírá, že je jeho manželkou. Líbil se mi bod zlomu, kdy s namyšleného milionáře, který nikdy nic nedělal se musí stát člověk, který musí chodit do práce, vařit, uklízet a postarat se o rodinu a nevím proč, ale emocionálně mě to vzalo neskutečně. Víc pláče než smíchu jsem nečekal, že zde dostanu, takže 4* samozřejmostí. Pěkný film. 75% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Strašný 2*, z toho co si pamatuju z Přes palubu, tak to bylo mnohem vtipnější a postavama i situacemi originálnější. Toto je jako kdyby Prima Cool a Prima Love měly spolu dítě. Z Prima Cool to podělilo svérázný ,,amatérismus" a sračkoidní vtipy (teda, když už tam tedy nějaký vtipy zazněly) a z Prima Love tu kýčovitou love story s přebytkem v podobě dětí. Zasmál jsem se pokud vím tak dvakrát a bylo to spíš takové ,,Ha Ha" a konec 😐. Není tu ani jedna postava, která by nějakým způsobem obstarávala vtipy. Délka filmu byla lehce otravná, protože tu nebylo čemu se smát. Mexiko tu je tak otravně vhozené, jen aby se neřeklo, že ve filmu není žádná etnická menšina. Na remake strašně slabé, ale jak vidím, zdejším uživatelům se tato ,,komedie" líbí, tak nevím 🙄. Rozhodně se podívám někdy na originál k porovnání, jelikož si ho až tak dobře nepamatuju. VYHODNOCENÍ: I MŮJ PES BY VYMYSLEL LEPŠÍ VTIPY! ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh, ktorý sme mnohokrát videli. Žiadne prekvapenie sa nekoná, ale aj tak musím uznať, že napriek minimalistickým snahám ma film trošku oslovil. Keď na nič iné, tak aspoň na to je to dobrý, aby sme videli, že ako sa má a ako sa nemá chovať voči ostatným. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že tvůrci se tu silně inspirovali v osmdesátkové komedii Přes palubu. Také jsem chvíli měl co dělat, abych přijal to, že originality tvůrci na námětu příliš nepobrali. U tohoto filmu jsou ale zásadní dvě věci. Jedna je Eugenio Derbez, který mě po Milovníkovi v přechodu opět přesvědčil o tom, že chci víc podobných komedií s ním. On je prostě sympaťák každým coulem. Vůbec nechápu, kde celou tu dobu byl. No a další věc je atmosféra filmu, která je neuvěřitelně v pohodě, fajn a místy dokáže parádně bavit. V Americe je konečně opět někdo, kdo může přijít s trošku osobitějším humorem a nestojí za ním nikdo z party od Sandlera nebo Stillera. Kéž by těch filmů bylo víc. No uvidíme... ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást: Pod zavádějícím českým distribučním názvem se schovává předělávka komedie Přes palubu z roku 1987, ve které tehdy zářili Kurt Russell a Goldie Hawn. V té chudý tesař Rusell využije ztráty paměti bohaté pipky v podání Goldie Hawn aby se mu starala o domácnost. Hollywoodu ale asi definitivně došli nápady a tak je tu po 32 letech nová verze ve kterých se pohlaví prohodí. Žijeme v roce 2018 plné Girl Power a silných žen takže na co bude žena dělat služku? To radši využije ztráty paměti boháče a udělá z něho pracovitého otce. Z trailerů to dost možná mohlo vypadat na sebevraždu, ve skutečnosti ale o takové peklo nejde. Kurt Russell a Goldie Hawn jsou definitivně pryč (ve filmu jsem si postřehl jednoho odkazu k originálnímu filmu) avšak Anna Farris a Eugenio Derbez jsou naštěstí fajn náhrady. Originál poté točil Garry Marshall (nechť je mu země lehká, Pretty Woman je pořád pecka) a teď točí filmoví debutanti Bob Fisher a Rob Greenberg, kteří mají zkušenosti jenom ze seriálů. To ale nevadí. Manžel na zkoušku sice možná nebude nová komediální klasika, rozhodně ale působí jako oukey podívaná na vypnutí mozku. Leonardo, který přijde o paměť je navíc mexického původu, takže se občas dočkáme scén kdy se vymytý Leonardo baví s mexickou komunitou a o tom jak je Amerika tvrdá země a rozhodně ne prvoplánovou zemí snů. Taková zápletka do komedie v době kdy Trump pálí do všech stran je rozhodně zajímavá volba. Problém je možná tak jenom s gagy. Je tam několik povedených gagů u kterých se divák zasměje, zároveň se ale objeví i spoustu takových u kterých se objeví buďto pouze úšklebek a nebo rovnou vůbec nic. Nejzajímavější je tak na filmu to jak se Leonardo postupně mění v dokonalého rodinného muže. Jakmile ale dojde k tomu, že je z Leonarda opravdu vážený otec rodiny, jaksi se ztratí tempo a přijde trošku pomalejší závěr, který se táhne až moc. Na druhou stranu mohlo být po trailerech hůř a tak jsme dostali alespoň oukey komediální blbinu, která jednou v televizi za čas neurazí. Avšak takový vztah k předělávce mám, protože ani původní film příliš často nevyhledávám takže... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama