Reklama

Reklama

Circle: Uzavřený kruh

  • Česko The Circle (více)
Trailer 2

Svět bez hladu. Svět bez válek. Svět bez nemocí. Neomezené možnosti. V úchvatné a největší high-tech společnosti The Circle neexistuje problém, který by nebylo možné vyřešit. Její technologie mají moc doslova změnit svět. Právě sem, do zaměstnání snů, nastupuje mladá a ambiciózní dívka Mae (Emma Watson). SDÍLET ZNAMENÁ STARAT SE. Šéf a zakladatel (Tom Hanks) společnosti je vizionář, který vybudoval v Circle ráj na Zemi a který touží po dokonalém světě. Jeho receptem na pokrok a na šťastné a spokojené lidstvo je svět bez tajemství, naprostá otevřenost a transparentnost všech lidí, sdílení . . . a sledování. CHOVÁŠ SE HŮŘ NEBO LÍP, KDYŽ TĚ NĚKDO SLEDUJE? Mae je obklopená vymoženostmi supermoderní společnosti. Ohromena ideály a vzájemností se na návrh samotného šéfa Circle zapojí do experimentu, který by štěstí a pokrok v Circle mohl rozšířit do celého světa. Současně s tím začne potkávat tajemného muže. Stane se její nový život pohádkovým snem nebo dostane příchuť hororové noční můry? Bude mít kruh, do něhož vstoupila, cestu ven? KDO MÁ TAJEMSTVÍ, LŽE. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Lord_Denvil

Lord_Denvil (hodnocení, recenze)

Poslední scéna by mela byt, jak ji někdo zastřelí... :) Jinak cely film je narážka na Google... A trochu mozna na FB a instagram...

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Nechápem, že čo mi na tom filme vadí... Dokonca aj ten záver je v pohode, dvaja hayzlíci predsa dostanú parádne a "elegantne" po prstoch.

Asi to bude celou tou "kampusovou" spoločnosťou The circle, kde podobnosť so zväzáckou úderkou v štýle "soudruha Jasánka" vôbec nie je náhodná - je to presne ten istý štýl a druh vymývania mozgov. Z tej tzv. sociálnej komunity mi je na "blití". A problém je, že to už nie je sci-fi, ale je to REALITA. Ak sa bude pre 21.st. hľadať nejaký charakteristický prívlastok, tak to bude - storočie sociálnych sietí.

Väčšina asi bude zhnusená z The Circle, ale pritom si neuvedomí, že presne toto isté robíme sami a dobrovoľne cez fakebúk či google a iné - zdieľame svoje súkromie a sami ho dobrovoľne odhaľujeme. Stupídnu kultúru selfie berieme ako normu a považujeme ten hnus za umenie. Bez debaty je úroveň poznania ľudstva na najvyššej úrovni v celej našej histórii. Ale priemerná inteligencia a využívanie vlastného myslenia paradoxne klesá, až sa ľudstvo mení na stádo. Stádovitosť je pritom základnou charakteristickou črtou ľudstva, len teraz sa mi to vidí akoby doťahované skoro do dokonalosti...

Ešte sa pamätám na časy, kedy bolo "vzrušujúce" cez google hľadať informácie o miestach, ľuďoch, veciach atď. Bola to skoro detektívna práca a potešilo ma vždy, keď som našiel to čo som hľadal. Dnes ešte ani neviem, že "čo chcem hľadať" a už sú mi poskytované výsledky vyhľadávania. Toto "nemdopadne dobre Lászlo"...

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

The Circle aneb kdyz se svet v kravskou prdel obraci , za me slusny snimek o tom  kam to smeruje , jinak tom jako zaporak byl super , Ema  konecne odhodila hermafroditu  a  zacala trosku hrat  a  bill paxton  jako tresen na dortu ve svem ,(bohuzel) poslednim  filmu  3,8

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

JanMarek

sedí tam v loďce a kření se do kamery dronu, kterej lítá nad ní... a vůbec, já si to už detailně nepamatuju, ale prostě to tvůrci podali jako fajn věc. Není vyloučený, že se to "mělo" tvářit jako dystopie, ale vlastně jaksi nepozorovaně (opravdu si toho mnoho lidí ani nevšimlo) to bylo psychologicky podaný jako happy end, vzpurná holka konečně pochopila klady nové doby a už je v pohodě, jako my všichni ostatní...Vzhledem k tomu, co přichází, je taková budoucnost skoro na 99% jistá a je třeba ovce na to psychlogicky připravovat..Filmem je to ideální.

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

mm13

Já ho viděl až teď, tak jsem holt přišel do diskuse pozdě a celé se mi to pročítat nechce.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Neviem, či si ten film aj so svojim finále zaslúži toľko pozornosti, koľko mu tu venujete. Ukončili to tak ako ukončili s úľavou, že takto by to ukončiť šlo.

na příspěvěk reagoval JanMarek, bloodcountes

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Tak jako nedivil bych se...v dnešní době. :D Ale já čekal happy end v tom smyslu, že pošle do prdele i všechny ty zombie fanatiky v hledišti, ale takhle byl ten konec mnohem mrazivější a výraznější. Imho to mysleli jako špatný konec.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

JanMarek

ja sa neviem rozhodnut ci to mysleli ako dobru vec(to ze vsetci budu zdielat vsetko) alebo zlu vec.

Minimalne z pohladu filmu, a ukonceniu ako happyend si myslim ze to tvorcovia bohuzial zamyslali ako dobru vec.

na příspěvěk reagoval JanMarek

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

JanMarek

říkám to tu celou dobu, proto jsem tomuto krutě propagandistickému svinstvu dala ODPAD, ale lidi holt strkají hlavu do písku a nechtějí ty nepříjemný věci vidět....

na příspěvěk reagoval JanMarek

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Dobrá sekta, snad se toho nedožijem. Ale nechápu konec. Jasně že bych rád slyšel, že to dopadlo dobře a lidi si uvědomili, na jaké šílenosti se to podíleli, ale konec není úplně jasný a mně dokonce spíš přijde, že to dopadlo přesně naopak. To jak lidé vyjebou s tím vedením, že se má přece taky nechat špehovat a že je to cool nasvědčuje tomu, že se vůbec nepoučili. Do poslední chvilky toho vystoupení v sále jsem doufal, že Hermiona nakonec řekne něco jako "a řada je i na vás, milí diváci, masivní armáda botů právě prohledává veškerou vaši elektroniku a zveřejňuje o vás veškeré osobní informace a záznamy, tak jste to přece chtěli". Jenže ne. Končí to tím, že se cachtá ve vodě a u toho ji šmíruje dron, na což ona reaguje bezstarostným úsměvem. Což mě vede k závěru, že ten extrovertní sociální fašismus se nakonec vybudovat povedlo, jen to s sebou spláchlo i ty šéfy.

 

Jak to vidíte vy?

na příspěvěk reagoval bloodcountes

Pcermis

Pcermis (hodnocení, recenze)

Můj komentář spočal v tom že, čim jednoduší myšlenka filmu tím lepší hodnocení. Nevím jak vy ale ja chci od filmu to aby mě to donutilo myslet, přemýšlet a abych si na film vzpomněl i za měsíc. Filmy vidět a zapomenout nejsou pro mne. Bohužel jak říkám čim jednoduší film tím lepší hodnocení.

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Pcermis

Tebe staci myslienka, a tu si zhodnotil za 5*. To ze vsetko okolo toho bola bieda si ignoroval. A preto nechapes hodnotenie filmu. Takze svoju ignoranciu a nepochopenie nehadz za vinu inym ludom, ktory od filmu ocakavaju viac ako len jednu dobru myslienku.

Pcermis

Pcermis (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Tak to jsem buď koukal na jiný film nebo jsem ho jinak pochopil. Na mě to působilo přesně naopak, film ne upozorňoval že něco takového se může stát  a  že lidé to pak můžou brát jako že je to zcela v pořádku a to je velký rozdíl. Za mne víc takovýchto filmů.

na příspěvěk reagoval bloodcountes

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

Pcermis

podle mě to není ne/myšlením. spíš že to ukazuje na nepříjemné věci, které by lidi nejraději neviděli. Já jsem tomu dala odpoad, protože film byl podán tak, že to, co jsme celej film sledovali, je vlastně ok a lze to přijmout. Čiliže to je propaganda a vymejvání mozku...

na příspěvěk reagoval Pcermis

Pcermis

Pcermis (hodnocení, recenze)

Film postavený na Googlu, Applu a Facebooku bez této "svaté" trojice by tento film nikdy nevznikl a jeto až mrazivě aktuální. A opět je zde krásně ukázáno že pokud film na něco poukazuje a nutí k zamyšlení má zde špatné hodnocení. Myšlení totiž bolí ,....

na příspěvěk reagoval bloodcountes, Gertrudo

JeanneV

JeanneV (hodnocení, recenze)

Mně se to líbilo. Knihu jsem nečetla, takže nevím, jak věrohodně se jí film drží. Samozřejmě je třeba to celé brát s nadsázkou... Ano, bylo to občas vyhnané do absurdních extrémů. (Účel? Abysme si uvědomili do čeho se pomalu řítíme?) Ano, chvílemi jsem si ťukala na čelo nad chováním hlavní hrdinky - a potom jsem si myslela, že konečně prozřela. A ono né! Spíš mě děsí, že by takhle opravdu mohl někdo uvažovat. Jinak jsem popravdě moc nepochopila chování hrdinčina komplice - měla jsem za to, že chce docílit přesně pravého opaku, než jak to skončilo. Hm. 

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

Gryphon

ten film bol americká sračka nuda tieto ivektíva retardovane si nechaj nikto nieje nato zvedavý 100ludí 100chutí ked máš iní nazor neberiem ale nevnucuj mi ten svoj za mna odpad najhorší film Toma Hanksa a Emmy Watson

na příspěvěk reagoval Gryphon

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Milky.

Reagujem, nie schvaľujem či neschvaľujem. Si snáď ty miestny správca, že mi chceš schvaľovať či na teba môžem reagovať a ako alebo nemôžem? A evidentne som ti nie u prdele, keďže na mňa reaguješ.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

mm13

A co z tebe dělá místního správce, abys někomu snad schvaloval příspěvky do diskuzí? Je mi úplně u prdele jaký kredit podle tebe mám, stejně jako jsi mi u prdele ty.

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Milky.

Prečo si myslíš, že tento tvoj názor v danej chvíli niekoho, kohokoľvek, zaujíma? Čím presne si vlastne chcel obohatiť túto, naviac pravdepodobne už ukončenú, diskusiu?

na příspěvěk reagoval Gryphon, Milky.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Musí být smutné být takovou vymytou tupou ovcí jako ty.

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Už len preto, že si s bloodcountes nediskutoval, ani keď si sa tváril že si diskutoval, iba si mlel tie samé hovná dookola. A keď potom na teba vyliala štyri príspevky v rade, tak si sa posral a tie hovná si rovno nasral do huby.

Ešte niečo?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ako sa to vyvinulo, smiešnejší si práve v tejto chvíli ty.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

a na slovo rasismius se taky vy*er. nejde o rasy, ale o kultury, etnika.  Někdo to možná nerozlišuje, ale já ano, vidím rozdíly mezi etniky a kulturami a vybírám si mezi nimi, které mi jsou sympatické a které ne, které mě inspirujou a  které ve mě budí hnus. Mám právo rozlišovat a vybírat si, mám právo říct, koho do svého domu pustím a koho ne. Mám právo si vybrat, kterou kulturu si zajedu studovat nebo si  ji užít a které se zdaleka vyhnu. Je to stejné jako s lidmi obecně. Každý si vybírá a každý má rád něco, málokdo má rád všechno, i kanibaly. Netřeba pro to nikoho odsuzovat, jasný?

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

tak například bych se styděla za slováky, že se v Praze chovají jako burani, jsou velice hluční, strašlivě frikůlinský, namyšlený a drzí. Ok, ale za to, že milujou svoji vlast a národ a chtějí, aby nezanikl, že nechtějí, aby na Kysuci stály mešity a aby jejich děti robotily na šejky,  za to není třeba se stydět. To je něco úplně normálního.

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

tyhle pindy si nechej pro debílky a prosťáčky. Já nejsem pitomec a vím, že tyhle války jsou vyrobeny přesně proto, aby rozvrátily evropu, aby ji islamizovaly. Války jsou dobré pro vládce a sociální inženýry. Není mi líto ovcí, když se nechají zneužívat jako užiteční pitomci. To vždycky byl je a bude osud ovcí. Utíkání není řešení. Oni ale neutíkají před válkou, ale za lepší,pastvou, za lepším životním prostorem. A odedávna byl, je a bude boj o životní prostor, jakkoli my, zhýčkaní a zlenivělí mírem si mylsíme, že to máme zajištěné navždycky. Není tomu tak, ten boj stále probíhá a probíhat bude, pokud bude někde nouze -  a ti inteligentnější už to pchopili. A pochopili i to, že i ta nouze a hladomory jsou vyvolávány, řízeny a regulovány pány světa, těmi, kdo skutečně vládnou. A jakkoli nevěřím na ufo a chemtrails a podobný věci, tk v předivu světa naprosto jasně vidím působení sil, které většina ani nevnímá. Proto jsou tak nebezpečný. Dnes i pro nás, protože jejich oko se zaměřilo na evropu.... Je strach zbytečnej a jsou obavy oprávněné a na tom, co máme cítit nyní, jestli zbytečný stach, nebo oprávněné obavy, se holt lidi neshodnou, no....jedni totiž neviděj a ani vidět nechtěj.

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

vlastenectví je normální jev a projevují ho i normální lidi na západ od nás. Dovolilo to přežít národům, které by bez toho nebyly. Jsi prostě člověk, kterej si myslí, že lepší by bylo, kdyby národy neexistovaly a všem vládl nějaký Jeden Velký Bratr, ale to je chybná iluze, tak to nikdy nebude a být nemůže, protože lidi nebudou nikdy žít na stejném místě a tak by se zase a znova tvořily národy a etnika i z toho chaosu, kterej naplánoval pan Kalergi. Pokud by to mělo fungovat podle Kalergiho (respektive jeho následníků) , tak to už mluvíme o různých technootrokářských dystopiích a myslím si, že ani ti dnešní oikofobní nadšenci by si něco takové ve většině nepřáli. Ty jo?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

a v tom máš problém, slováku, osobní problém. Protože nemáš rád sebe, jsi zakomplexovaný a myslíš si, že všechno jiné a  cizí na západ od nás je lepší, krásnější, dokonalejší a tak vůbec. Dokážeš jenom plivat špínu na svůj domov s pocitem, že tě to udělá světovějším, dokážeš jenom poklonkovat cizím s pocitem, že jsi aspon trochu dokonalý, jako jsou v tvých očích oni. Oikofobie se takovému stavu mysli říká. Vychází z nesebevědomí a nelásky sama k sobě. Když s tím něco uděláš, uvidíš svět v normálních barvách a proporcích a pochopíš, že se nemáš za co stydět.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

bóže myslela jsem, že od doby, kdy "xenofob" je nový pojem pro normálního myslícího člověka, už tihle vypatlaní režimní poskoci  přestali to slovo používat. Dneska už nikoho nerozhodí, když ho nějaký pomatenec nazve xenofobem, trubko, vymysli něco nového, jestli máš čím.

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Já teda nemám problém s normálními civilizovanými černochy, Asiaty, i kdyby byli fialoví, ale přitom přizpůsobiví a schopni akceptovat kulturu, do který přišli, nevadí mi. Horší to je ale s příchozími od Středozemního moře (kterých tu tedy naštěstí moc není).

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

keď niesu argumenty prídu na rad nálepky ako u správného boľševika

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

26.02.2017

Pooperační komplikace nám dnes sebraly hereckého veterána Billa Paxtona. Mladší ročníky tohohle pána možná neznají, v 80. a 90. letech ho však nešlo přehlédnout. Kdo za to může? V první řadě James… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama