Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější a na hony nejhloupější díl. Eddie Murphy skoro úplně vynechal humor, který jen tak tak držel první dva díly nad vodou. Trojka ale nudí od začátku do konce, a svou blbostí mi připomněl Tři nindži z zábavním parku. Jenže ti byli tou blbostí alespoň trochu vtipní, Murphy tady jen předvádí posmrtnou křeč. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytecnej dil, kterej kdyby se nejmenoval Policajt z Beverly Hills, tak by clovek ani nerek, ze patri do trilogie. Eddie nedela zadny okecavacky, i kdyz se porad vrha bezhlave do akce, tak nikde nic moc neokecava a ani nedela moc vtipky. Z dvojky policajtu tu zbyl jen Reinhold, kterej taky moc nepredvede, ale zase tu je asi nejlepsi zaporak ze vsech trech dilu a prostredi zabavniho parku a prostoru pod nim dava docela solidni moznosti, ktery jsou bohuzel vyuzity jen obcas. Navic tu bohuzel krome paradniho, asi 20 minutovyho zaveru, neni prakticky skoro zadna akce a film se tak drobet tahne. Nejslabsi dil. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelný, jak se na trojce podepsalo jméno režiséra. Už výběr lokace, kde se příběh odehrává nemohl být pitomější. Humoru je tady dost, ale toho typickýho pro Murphyho tady zase tolik není. Chtěl bych vědět, kdo toho kašpara na tu režisérskou židli posadil. Snad po tomhle připomenutí nepovedený trojky nebudu stejně zklamanej z netflixovský čtyřky. 50%. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak týmto filmom tvorcovia skazili celú sériu. Prvé diely síce tiež stáli za "vylišprdel" ale toto je vážne trochu moc. Občas si hovorím, prečo že sa točia zbytočné pokračovania, ktoré len pošpinia meno predchádzajúcich dielov. Kam sa asi stratila ľahkosť predchádzajúcich dielov toť otázka. Proste už je tu veľmi bláznovstiev, nezmyselných striel a aj vtákovín a nelogizmov - proste podpriemerný príbeh a komédia sa stráca a nahrádza ju nútený a horúcou ihlou šitý príbeh. Neverím a nikdy ani neuverím, že sa chystá štvrtý diel. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama