Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je čtyřicetiletý Filip, opravdový „Single Man", který jím však být nechce a hledá pravou lásku. Již jednou ji měl - byla báječná, skvělá, nádherná, prostě dokonalá. Jmenovala se Ilona (Natalia Germani), ale bohužel to dopadlo tragicky. Přestože na ni Filip nemůže zapomenout, pokouší se najít novou lásku. Při hledání zažije desítky rande s komickými až tragickými konci. (Playtvak.cz)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 2

Recenze (40)

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi až smutno z toho, co dnes u nás může slavit úspěch. Single lady byla s vulgaritou na hraně. Ale celek působil vcelku věrohodně a vtipně. Mimo jiné díky skvělé Plodkové. Naproti tomu Single man vypadá jako sled primitivních buranských scének sesmolených chlapama podobného ražení v hospodě po pátém pivu. Seriál bych doporučil snad jedině feministkám, co se chtějí utvrdit v jejich negativním postoji vůči mužům ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Marka Taclíka mám rád, tak proč se nepodívat na tento miniseriál. Ale ano, některé situace byly vtipné, ale jinak převládala beznaděj a bezmoc. Ne hlavního představitele, ale zejména scénáristy. A je to škoda, protože naběhnuto na dobrý seriál to z mého pohledu mělo. Takhle je to ale jen dvojka z milosti. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu nic předstírat, seriál mě zklamal a výslednou známkou jsem sám sebe nemile překvapil. No jo, ale když už to vyšlo jako průměrný výsledek, měnit to nebudu, otevřeně přiznávám, že dvě hvězdičky by mému dojmu odpovídaly mnohem lépe. Největší problém pro mě představoval fakt, že komediální seriál nepřinesl dostatek humoru. Našla se místa, která mě dokázala pobavit, ale bylo jich příliš málo, navíc mě Marek Taclík nedokázal přesvědčit k tomu, aby mi byl Filip jakkoli sympatický. 3*- ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obstojný průměr se sem tam vtipnou scénou, mezi které patří zejména rande s kulturistkou. Jinak je děj vcelku předvídatelný už od začátku (sama znám ze svého okolí podobné příběhy). Zatímco Single Lady dělala z žen kravky, tak Single man dělá z žen..... kravky. Trochu nefér. ___ Série je vyložená jednorázovka, které krátká stopáž svědčí. Ale není to nic, nad čím by se mohl kdokoliv hlouběji zamyslet. Možná dobré jako varování. ()

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno celé, s Taclíkem snesitelné. Doufám, že vzal účast na takové zoufalosti jen kvůli prachům, a vůbec nechci vědět, jak mu bylo třeba při větě "škoda tý nemoci". Niethustra to s těmi odpady někdy přehání, ale toto se nijak ocenit opravdu nedá. Pokud tedy nejste Tosim. On ten seriál totiž vypadá tak nějak fajn. Tváří se velmi cool, jenže akž takž cool jsou jen dva momenty v posledním dílu: "snový" závěr a finální Plodková. Škoda, že jsem si nevybral raději Single Lady, která je prý podstatně lepší, ale už do toho nejdu. ()

Galerie (78)

Reklama

Reklama