Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je čtyřicetiletý Filip, opravdový „Single Man", který jím však být nechce a hledá pravou lásku. Již jednou ji měl - byla báječná, skvělá, nádherná, prostě dokonalá. Jmenovala se Ilona (Natalia Germani), ale bohužel to dopadlo tragicky. Přestože na ni Filip nemůže zapomenout, pokouší se najít novou lásku. Při hledání zažije desítky rande s komickými až tragickými konci. (Playtvak.cz)

(více)

Recenze uživatele Necrotongue k tomuto seriálu (9)

Single Man (2017) 

Nebudu nic předstírat, seriál mě zklamal a výslednou známkou jsem sám sebe nemile překvapil. No jo, ale když už to vyšlo jako průměrný výsledek, měnit to nebudu, otevřeně přiznávám, že dvě hvězdičky by mému dojmu odpovídaly mnohem lépe. Největší problém pro mě představoval fakt, že komediální seriál nepřinesl dostatek humoru. Našla se místa, která mě dokázala pobavit, ale bylo jich příliš málo, navíc mě Marek Taclík nedokázal přesvědčit k tomu, aby mi byl Filip jakkoli sympatický. 3*- ()

Rande naslepo (2017) (E01) 

Marka Taclíka jsem měl vždycky rád, protože mě vždycky uměl rozesmát, ale tentokrát mi na jeho výkon, pečenou orlici a rande s orkem stačily jen dvě hvězdičky, a to ještě váhám, jestli jsem to nepřehnal. ()

Úhel pohledu (2017) (E02) 

Nevím, nevím, jaké by bylo mé hodnocení, kdyby ten hajzl nesejmul Jerryho. Důvody, proč dnes ne, mě docela pobavily, ale příliš jsem nepochopil, proč tahat rakovinu do komedie. Zatím mě seriál příliš neoslnil. ()

Oči pro pláč (2017) (E03) 

Tentokrát jsem se občas docela pobavil, vtip o protézách jsem sice znal, ale v podání Marka Taclíka přesto pobavil, podobně jako jeho skvělý způsob, jak zatočit s rakovinou. Klidně bych oželel setkání se sestrami Kateřinou a Kairou Hrachovcovými. Ani jednu příliš nemusím. ()

Pan Bystrozraký (2017) (E04) 

Na můj vkus byl tento díl na komedii málo vtipný, hrál spíše na dramatickou notu, a to není zrovna důvod, proč se na seriál dívám. Pobavil mě jen černý humor, mohlo by ho být víc. "Změníme téma. Kde se vidíš za deset let?" "Mrtvá." ()

Zaslepení (2017) (E05) 

Ale jo, k mému vlastnímu překvapení jsem se tentokrát docela pobavil, protože na mě zafungovalo úvodní rande ve třech, jehovista i brutální akce v parku. ()

Neviditelná (2017) (E06) 

Šesté epizodě chybělo něco, co by mě opravdu dokázalo rozesmát, což je škoda, protože v předchozím dílu s tím tvůrci neměli žádný problém. ()

Slepá důvěra (2017) (E07) 

Ani tentokrát nešlo o nic úžasného, určitě by to chtělo přidat na humoru, ale důvody proč nemá Filip rád překvapení, mě pobavily, zvlášť dort měl grády. 3*- ()

Levá, kam se podíváš (2017) (E08) 

Závěrečná epizoda se zařadila mezi lepší průměr, což je v případě tohoto seriálu prakticky nejlepší možné hodnocení. Sedm fází rozchodu mě pobavilo, ale opět nepřišla žádná přidaná hodnota. ()

Reklama

Reklama