Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně hraniční přechod mezi komedií a thrillerem, část byla fakt vtipná a hodně jsem se u toho smál, i když nějaký přímo komediální záměr film určitě neměl, a část byla tempová thrillerová jízda. Kendrick mi moc nesedla , i když pár vtipů tam dala, ale dalo se na to dívat, Lively byla docela drsná a jiná než ostatní herečky. V celku to ale působilo tak zvláštně, že sám režisér neví, jestli se film má tvářit jako komedie, nebo spíš jako thriller, a tak je to mix obou, což ale až tak dobře nefunguje. Ve výsledku lehce nadprůměrný film, od kterého jsem ale čekal o dost víc, nicméně špatné to určitě nebylo. Hodně podobné to bylo zmizelé, která byla ale o trochu lepší. Kdyby si mě někdo zeptal za pár měsíců na dobrý film, tak na tenhle bych si asi ani nevzpomněl. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé, zábavné a tak roztomilo pukancové... to všetko spolu dáva príjemne strávený čas pri filme, žiaden priestor na nudu. Príbeh bol dostatočne zaujímavý, aj keď uznávam, pár miest, pri ktorých mi nadvihlo obočie, by sa tu našlo. To však rád odpustím, pretože tieto nedostatky hravo a so šarmom sebe vlastným z veľkej časti prebila vynikajúca Anna Kendrick. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Odlehčená verze Gone Girl, která se však po úvodní půl hodince spadá do nešikovné směsice komedie a thrilleru. Bohužel se tohoto pocitu až do závěrečných titulků nezbavíte a nakonec to na vás celé zapůsobí dojmem hrozně uměle vykonstruovaného, zbytečně natahovaného a během závěrečného twistu i nedotaženého experimentu, kterým se tvůrci snažili přesvědčit sami sebe, že nepatří do neambiciózního průměru. Pro páteční večer sice dostačující volba, ale příště asi radši sáhnu po filmařsky vyzrálém Fincherovi. 6/10 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Vyjebala jsi s jednou z matek, vyjebala jsi s námi všemi.“ Jak si můžete v podobném duchu přečíst u nejednoho zdejšího příspěvku, v případě Nebezpečné laskavosti se jedná o silně odlehčenou variaci na Fincherovu Zmizelou (ne, stejných kvalit nedosahuje), ale tahle nálepka je pro film vlastně docela nespravedlivá. Na to je až moc zábavný. Stejně jako ho „dehonestovat“ pouhými 3*, na to je zas příliš svůj. V tomhle díle je naprosto vše „cool“ a sexy…až je to místy (sebe)parodické. A mám neodbytný pocit, že záměrně (rošťácky pomrkávající na diváka). Tak či onak, vybrat do rolí naprosto odlišných „mamin“ dvojku Lively & Kendrick bylo trefou do černého, obě baví a mají mezi sebou fungující chemii (škoda, že ostatní jim jen uctivě „přicmrndávají“). Dále nechybí nemálo vtípků (podařených i těch hlušších), výborný soundtrack, padnoucí kostýmy a směrem ke konci tolik twistů s už vyloženě sebeparodickým nádechem (korunováno americkým hybridem), až jsem se tomu vrstvení musel začít smát Celkově mi to vychází na solidní 4*. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Thriller se vším všudy, bohužel všechna překvapení a zvraty už jsme nesčetněkrát viděli někde jinde, takže zkušeného diváka neohromí. Přesto především díky výbornému tandemu Kendrick-Lively jde o zábavnou podívanou, která rozhodně nenudí. Všichni a všechny ostatní jsou pouze do počtu, tyhle dvě mladé herečky ovládly celou stopáž. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • V čase 1:43:50 stojí Emily (Blake Lively) u kuchyňského stolu a loupe nožem citron, poté je záběr na Stephanie (Anna Kendrick) a Seana (Henry Golding) a poté opět na Emily, která sedí na druhé straně daného stolu a seskakuje dolů. Hodně rychle se tam dostala a také dost potichu na takových podpatcích. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno