Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

To byly zlaté časy, když se islámský terorismus omezoval pouze na únosy letadel. Dnes je svět v horším stavu, než byl dřív. K čemu jsou všechny ty tajné služby, co dělají a pro koho vlastně pracují, když nedokázaly zajistit, aby poměry ve světě zůstaly aspoň jakžtakž snesitelné? Jinak se v tom filmu hlavně jenom kecá. Zhruba v polovině mě přestalo zajímat, jak to dopadne. Nicméně jsem film dokoukal až do konce. ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Romanticko špionážna konverzačka o dvoch hercoch a jednom esteticky vymaznanom interiéri reštaurácie. Jej flashbacková štruktúra je trochu dezorientovaná a chémia on-ona nefunguje úplne stopercentne, ale ich príbeh dokáže zaujať aj napnúť. Finálny zvrat prekvapí, ale pri spätnom premýšľaní vyvoláva dosť otáznikov. Koniec je ok. 3* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Retrospektivně vyprávěná špionážní konverzačka, která ve výsledku není k zahození a podle zdejších recenzí jsem čekal o dost větší průser. Chris Pine je po několika letech po únosu letadla a zabití 120 cestujících povolán, aby se sešel s bývalou kolegyní a společně zjistili, kdo z kolegů byl krysa a stál za tehdejším incidentem a za pomoci nových informací ukázali na viníka, ale nakonec možná přece jen není všechno tak jednoznačné, jak si divák od prvních minut myslí. I přesto, že jde víceméně o 100minutové povídání u stolu, má film celkem podmanivou dějovou kostru a formu postupného podávání informací, takže se divák rozhodně nenudí a celkem vstřícně hltá nové odkrývání minulosti. Hodně potěší i zvrat, po kterém přijde rovnou ještě jeden, daleko větší a více šokující zvrat a v posledních minutách jsem byl dokonce pěkně přišpendlen k sedačce. All the Old Knives je film, který se bude pohybovat nad průměrem, ale já mu tu čtvrtou hvězdu milerád přihodím, protože i přes počáteční skepsi mě ke konci příjemně překvapil. Pokud váháte, tak se nenechte odradit a bez rozvah do filmu běžte. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh nie je nový, ani nijak originálny ale má dobré dialógy a herecké výkony. Zvrat na konci som tak trochu predvídal, že prichádza, ale napriek tomu bol prekvapujúci akým spôsobom ma emocionálne zasiahol. Vizuál, ktorý vidíte, je pekný, dáva vám pocit starého módneho thrilleru. Chémia medzi hlavnými postavami je tiež vynikajúca a príbeh zachováva v napätí. 6,5/10 ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Snažila som sa dávať pozor, ale vôbec som nepochopila o co v tomto filme išlo. Prestrihavaju sa tu rôzne časové roviny, rieši sa únos lietadla teroristami a milenecký vzťah kolegov a úplne mi unikli súvislosti. Vôbec ma to nebavilo a čakala som, že na konci sa dozviem nejaké vysvetlenie. Z môjho pohľadu strašne neprehľadný film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Světlo prosvítající skrz „slaninu“, kterou Henry (Chris Pine) krmí Celii (Thandiwe Newton) v restauraci, jasně odhaluje, že se jedná o vegetariánskou slaninu, nikoli o pravou slaninu, a to i přes několik komentářů, že se jedná o pravou slaninu, včetně Henryho, který Celii vynadá, že jí chutná, když tvrdí, že už nejí maso. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v USA (stát Kalifornie), Anglii (zejména v Londýně) a Rakousku (Vídeň). (Yardak)
  • Na začátku filmu jede Henry (Chris Pine) do Carmelu u moře. Je však zobrazen, jak jede na jih po Pacific Coast Highway přes most Bixby Creek Bridge, který by ho zavedl opačným směrem. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama