Reklama

Reklama

Černá zmije

(seriál)
  • Velká Británie Blackadder
Velká Británie, (1983–1989), 12 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)

Scénář:

Richard Curtis, William Shakespeare (divadelní hra), Rowan Atkinson (více)

Kamera:

Bill Broomfield

Hrají:

Rowan Atkinson, Richard Murdoch, Roger Sloman, John Savident, Brian Blessed, Bill Wallis, Gretchen Franklin, John Hallam, Stephen Gressieux, Angus Deayton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Recenze uživatele ElFifo k tomuto seriálu (2)

The Black Adder (1983) (S01) 

1.série Černé zmije je podle mého nejslabší. Beru ji jako takový rozjezd a příslib do dalších dílů sérií následujících. Na dabing (jedná se o dost silné slovo neboť se jedná o paskvil jehož kvalita je na úrovni jednohlasého tlumočení na zkopírované videopásce z let 80tých) toho tady je nakydáno spousty a nezbývá než doufat že u nás třeba vyjde "The Black Adder" v originál znění na DVD.| Jop, v originále je to úplně jiné kafe. 6/10 ()

Černá zmije IV (1989) (S04) 

Výborné zakončeni celé tetralogie a tuhle sérii Černé zmije mám prostě rád nejvíc. Předchozí série mě nepřišly tak dobré a zdály se mi kvalitativně nevyrovnané co se týče jednotlivých dílů, takže Černé zmiji jako celku bych celkově dal 4*. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama