Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Oldskůlová akčňárna řízlá trochou katastrofy. Chápu to nízký hodnocení, protože tolik kravin v jednom filmu zkousne málokdo. Mě ale nostalgicky zahřál a dal vzpomenout na několik filmových legend. S lepším kástingem a hudbou se mohl hurikán (cca. před dvaceti lety) zařadit k nim. Dnes je to pouze milé pousmání. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajný akčný film počas katastrofy to funguje. A myslím si, že je to celkom pozerateľné. "The Hurricane Heist" toho moc neponúka, ale myslím si, že to stačí. Príbeh je obohraný, jeho dej je absolútne obohraný, no je tu pár zaujímavých momentiek a twistov, ktoré celkom stoja za to. V prvom rade hlavná dvojka Will a Casey sú celkom dobrí. Will je inteligentný, je odvážny, vie prísť s riešeniami a hoci miestami človek uvažuje, či by to vypálilo tak aj v skutočnosti, tak nemôžem povedať, že by to nebolo aspoň trošku efektné a nápadité. Efekty sú trošku mix. NIektoré sú dobré, niekedy sú ale veľmi jednoznačné a niektoré scénky vyzerajú absolútne komicky. Ako napríklad aj smrť hlavného zloducha. Ten inak moc zaujímavý nie je. Jediný mizernejší padouch je jeho pravá ruka Rice, ktorý je tak neskutočne neznesiteľný, že jeho smrť je absolútne pohladenie na duši. A vôbec keď si poviem pravdu aj šéf polície je pekný magor. A jeho monológy ma fakt neberú. A tú guľku si zaslúžil už len za tú reč. Viem, že je to divné, no keď to budete počuť, tak pochopíte. Hrdinovia sú okey, zloduchovia sú väčšinou buď magori alebo blbci s mizernými monológmi. Ale nakoľko sa film viac sústredí na našich hrdinov, je to celkom okey. Asi tak by som uzavrel hodnotenie filmu. Okey. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen má na svědomí hodně hloupé filmy a Hurricane Heist (časem český distributor snímek přejmenuje nějakým zajímavým titulem) z této škatulky neuhýbá ani o milimetr. Scénář smíchal povedený Twister s méně povedenou Povodní. Přestože zde hrají poměrně zajímaví herci, jejich postavy bych stěží označil za sympatické. Hláškuje se jako o život, ale akce je nevěrohodná a lidé se tady chovají jako naprostí dementi. Závěrečný úprk kamiónů absolutně vládne. I přes všechny uvedené zápory bych tohle celé za nudu neoznačil. 40% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Od tohoto filmu jsem teda čekal něco jiného, ale budiž. Taková dosti nadlehčená až místy ujetá, překombinovaná slátanina. Katastrofický/akční, místy komediální. Zpočátku mě to moc nebavilo. Zločinci včetně místních polišů využili situace s hurikánem k namaštění svých kapes. Jenže akce byla výborně natočena – opravdu jsem si jí užíval. Vážně se tento počin ale opravdu brát nedá. Po půli už mě to bavilo o něco víc. Užíval jsem si akci a sledování tří sympatických postav, a sice duo bratrů a Maggie Grace, která mi zde seděla a na nic si nehrála. Záporáci byli nudní a trapní, ale co už. No, velká pecka z toho nekouká, v podstatě je to blbost. Nicméně, neurazilo mě to, na akční kousky se pěkně dívalo, víc bych v tom nehledal. Konečné pronásledování kamionů fakt nemělo chybu. Z obyčejných postav se stali velcí akční hrdinové. ;) Haha. Takže snesitelný průměr, který ale víckrát nedám. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mám ráda katastrofické filmy a něco podobného jsem očekávala i od tohoto filmu. Ze začátku to tak vypadalo, ale pak se z toho najednou stal akční a ne moc povedený film, kde hurikán hrál nakonec jen vedlejší roli. Pro všechny kladné postavy byla největší hrozba gang se zbraněmi a prachy po kterých prahli. Hodnotila jsem film před pár dny a už si ani teď nedokážu vybavit o čem to bylo. A takhle by to rozhodne po shlédnutí kvalitního filmu rozhodně být nemělo. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama