Reklama

Reklama

V roce 1999 přežije dospívající Celeste (Raffey Cassidyová) násilnou tragédii. Poté, co zazpívá na zádušní mši, se z ní s pomocí její sestry skladatelky (Stacy Martinová) a talentovaného manažera (Jude Law) stane vycházející popová hvězda. Celestin raketový vzestup ke slávě i následná ztráta nevinnosti jsou úzce spjaty s otřesným teroristickým útokem, což mladou energickou dívku promění v dosud nevídanou celebritu – americkou ikonu, zbožňovanou polobohyni a světovou superstar. V roce 2017, po skandální události, která podkopala její kariéru, zažívá dospělá Celeste (Natalie Portmanová) velký návrat na scénu. Během turné na podporu šestého alba s názvem "Vox Lux" musí nezlomná a drzá popová spasitelka překonat osobní i rodinná úskalí, aby si proklestila cestu mateřstvím, šílenstvím i monumentální slávou ve věku teroru. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (83)

wooozie 

všechny recenze uživatele

Občas si pustím film, o kterém předem nevím téměř vůbec nic, jako tomu bylo v tomto případě (spokojil jsem se s popisem "něco o zpívání s Natalii Portman). Proto jsem si u úvodní části vážně nebyl jist, jestli jsem si pustil správný film, protože mě ten začátek zastihl opravdu nepřipraveného na takový psycho úvod. Potom to tedy jelo podle očekávané lajny, ale celkově si nejsem jistý, čím vlastně chtěl tento film být. První třetina o střelbě na škole a vyrovnávání se s následky, druhá část se zaměří na tvorbu popové hvězdy, třetí část zachycuje to, jaký vliv má taková sláva na okolí hlavní postavy i na ni samotnou a závěr už je čistě zaměřen na jeden konkrétní koncert. Problém je tu ale ten, že nic z toho není dotažené, každý aspekt se nějak nakousne, ale působí to nějak polovičatě. No a Dafoe v roli vypravěče tu působí vyloženě přebytečně jako z jiného filmu. Vlastně tu je všechno hrozně zvláštní, což se dalo odvodit i z trailerů a podle toho to v kinech taky mizerně dopadlo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Poriadne dynamický scenár plný kontrastov vyplývajúcich z vývoja osobnosti hlavnej postavy Celeste. Od šedej vystrašenej myšky až k žiadostivej a povýšeneckej superhviezde, ktorá sa absolútne utrhla z reťaze - či už charakterovo alebo vizuálne. Po dejovej stránke to bolo zaujímavé, hoci tá začiatočná fáza filmu ma bavila oveľa viac ako Celestina dospelosť a jej problematický vzťah s dcérou. Pesničky od Sie ma nijako nezaujali, a nepomohla tomu ani skvelá Natalie Portman. Celkovo je to tak na 3* ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu, od šokujícího úvodu po natáčení videoklipu, je úžasná. Druhá je o trochu slabší, ale rozhodně za to nemůže Natalia Portman. Podle mě totiž filmu především chybí pointa, nějaká pořádná závěrečná myšlenka, něco šokujícího ve stylu úvodní scény, co slibuje vypravěč s hlasem Willema Dafoea, ale čeho se bohužel nedočkáme. Je to škoda, ale režiséra (a scenáristu) si i tak dávám na seznam těch, od nichž rozhodně chci ještě něco vidět. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"TO MÁM NA POPU PRÁVĚ RÁDA. NECHCI, ABY LIDI PŘEMÝŠLELI AŽ MOC. Umělecký počin, kriticky nastavující pověstné zrcadlo... ale čemu vlastně? Celé mi to přišlo jako jeden velký kalkul... Začátek se mi líbil, potom se to nějak motá a nastoupí zprášená Natálka - mám ji rád, nervové zhroucení před odchodem na jeviště zahrála přesvědčivě, ale nějak se v té roli nenašla... 40% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jen těžko nacházím klady celého filmu, ale řekněme, že film měl celkem zajímavý start kdy mladá 14 letá divka po tragické události začíná svoji kariéru jako zpěvačka. Pak ale zhruba v polovině filmu po střihu uplyne 19 let a nastoupí Natalie Portman. Nic ve zlém, zahrála to dobře, ale obsah filmu byl naprostý odpad. Starší verze Celeste je nesympatická a šílená, film obsahuje spoustu scén uplně o ničem a pak závěr kdy je asi 10 ti minutový koncert, který diváka jen otráví a žádné další emoce v něm nevyvolá pak film jen tak skončí? Čekal jsem že ji aspoň na konci zastřelí nebo něco, ale tohle? Dávám 1 hvězdu za začátek, ale film považuji za naprostou ztrátu času 10-15% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v New Yorku. (BMW12)
  • Písně k filmu napsala zpěvačka Sia. (Patw)

Související novinky

Reklama

Reklama