Reklama

Reklama

Beatlemanie a jeden obyčejný den v životě nejslavnější hudební skupiny všech dob. Skvělá hudba a anglický humor v podání čtyř známých zpěváků: Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Stara. Je to jejich filmový debut, který získal ocenění - Nejlepší britský film roku 1964 v kategorii muzikál/komedie. Obsahuje známé hity jako: "A Hard Day`s Night", "Can`t Buy My Love", "She Loves You" a další. Film doprovází členy skupiny The Beatles během jejich jednodenního maratónu - od cesty vlakem do hotelu a do TV studia. Je určený fanouškům z celého světa - dospělým i dětem všech věkových kategorií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (231)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Býtlsáci nám umožnili nahlédnout do jednoho z jejich obyčejných dní a dali stvořit film, za který jejich fanoušci platí zlatem. Hard Day's Night je mé (od nich) nejoblíbenější a tedy nejposlouchanější album a tak bylo sledování filmu velice příjemným zážitkem. Velmi milé a zábavné. Hrozivý děda je nejen děsivý, ale i spolu s Lennonem nejzábavnější. Velkou pozornost si však zaslouží také Ringo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zajímavý a řada písniček do něho skvěle zapadá. Jde o nestárnoucí klasiku, která by v rukou jiného režiséra než je Richard Lester, mohla působit až plytkým dojmem, ale nestalo se tak. Spousta humorných situací je zde bravurně zvládnuta a Brouci hrají jako o život. Pobaví to zaručeně a po tomhle filmu se vždy dostaví dobrá nálada, což se s jistotou nedá prohlásit o většině současných komedií. Mé hodnocení: 90% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už jen ty písně v sobě mám tak hluboko, že by to stačilo na to, abych tenhle film hodnotil 100 %, ale on je tu ještě fakt, že na tom filmu je strašně moc vidět, jak si to všichni užívali, ale také to, jak se snažili diváka zaujmout a zabavit. Je to den ze života jedné úžasné skupiny, ale hlavně je to zábavný den, při kterém se pořád něco děje a je to místy krásně absurdní. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Vynikající pozvánka do dobového světa Brouků, kde každý den byl právě ten hard day’s night: Hystericky poblázněné fanynky na každém rohu, cesta tam, zpátky a zase tam a onam a zpátky vlakem i vrtulníkem, tiskové konference s nejapnými otázkami, jedno vystoupení za druhým a jedno lepší než druhé, no prostě George, Ringo, John a Paul v nejlepší formě. Už od uvodních slov „It’s been a hard day’s night and I’ve been working like a dog…“, je snímku předurčeno skvělé svižné tempo, kterému nedochází ani na chvíli dech a výborně tomu napomáhá právě ono nekomerční zpracování, i když o komerci původně šlo, a taky skvělé namíchání s hudbou beatlů, jako už zmíněné A Hard Day’s Night, All My Loving, Can’t Buy Me Love, I Wanna Be Your Man a další. Na druhou stranu, kde by film byl bez Paulova clean-looking dědečka „Lorda McCartneyeho“? Právě on rozvíjí neustálé zápletku do stále lepších a lepších pozicí a posouvá snímek na rozhraní vyborné grotesky s hudebním a filmovým uměním. No prostě beatly prachy moc nezajímaly, protože jim neuměly koupit lásku a to je dobře! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som sa dozvedel, že tento film je o Beatles, tak som mal zmiešane pocity, lebo táto kapela u mna nikdy nebodovala, nielen preto, že som mladšia generácia, ale i preto, že ich štýl a piesne má nikdy neoslovili. A preto som celkom prekvapený, že film má bavil a určite dám šancu aj pokračovaniam. Chalani sa riadne odviazali a bolo vidieť, že filmovanie si veľmi užívajú. Veľmi ma bavila tá hodnovernosť s akou režisér k tomuto filmu pristupoval. Rozblaznený speváci, poblaznené fanúšičky a humorný deduško, ktorý tam spravil veľkolepo vtipnú šou. A aj príbehovo je veľmi zaujímavý, lebo mapuje ako prebieha jeden deň vo svetoznámej kapele. A aj keď vo filme je celkom uvoľnená atmosféra, takýchto dní kapely určite moc nemávajú, ale aspoň, že ta bezstarostnosť z filmu vyžarovala. A vobec som tu nepostrehol suchý Anglický humor, ale len čistý ničím urážajúci humor. A celkom som si užíval aj piesne, keď boli priamo od originálu. Silne 4*. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (60)

  • Během natáčení v divadle vtrhli dovnitř fanoušci, kteří prolomili mříže v oknech. Režisér Richard Lester je s křikem zahnal pryč. (Robbi)

Reklama

Reklama