Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jak praví jedno moudré čínské přísloví - nevyplácí se vykrádat honosné baráky zazobaným pofidérním maníkům = jelikož se z nich mohou vyklubat vypočítaví úchylové, co mají ve sklepích spoutané ženské a dokážou Vám za pomoci nejmodernějších sledovacích a dálkově řízených aplikacích udělat ze života pomyslné peklo ! To se takhle jednou rozhodli Jarda s Vendou, že si vezmou ke své mizerně placené práci hotelových poslíčků a profi-parkovačů aut ještě bokovku. Co čert nechtěl, skřížil jim cestu úchyl největšího kalibru, který měl bohužel ještě vážně hodně peněz a s takovými se hra na schovku fakt nehraje (Jarda by mohl vyprávět, Venda už bohužel ne). Pro mě do téhle chvíle neznámý herec David Tennant se pro svojí roli uhlazeného úchyla fakt asi narodil, ještě teď mi stojí chlupy i v místech, kde bych přísahal, že žádné nemám, fuj !...........................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto upřímně a vážně vám říkám, že si naprosto uvědomuji, jak je ta zápletka naprosto hloupá, neoriginální, nezajímavá a předvídatelná a tím pádem i celý tenhle film. A že kdyby v tom nebyl Tennant, tak nejen, že bych to nejspíš vůbec neviděl, ale kdyby náhodou ano, hodnotil bych jistě méně. Ale nejspíš jen o hvězdu. Ono je to totiž velice, velice dobře natočené a technicky zvládnuté. Na správných místech to k mému velkému překvapení dovedlo i velice slušně šokovat a překvapit a i přes slabší rozjezd se to po první půlhodině fakt slušně rozjelo, gradolo a napětí stoupalo na výbornou. Hlavní hrdina je navíc fakt sympaˇák a David Tennanr prostě psychopaty umí jako málokdo, a tenhle je obzvlášť šťavnatý a nebojí se absolutně ničeho, což je sympatické. Tennant si celý film samozřejmě ukradl zcela pro sebe a já si to fakt užíval. Bad Samaritan vážně není žádné béčko, je to prostě velice kvalitní thriller, který je zvládnutný po naprosto všech stránkách. Šel jsem do toho s minimálním očekáváním a ani jsem pořádně netušil, o čem to vlastně je, ale o to příjemněji překvapený jsem byl. Jeden z nejlepších filmových zážitků roku 2018, ačkoliv to vůbec nic neznamená a klidně se mi smějte. Jsou tam samozřejmě nelogičnosti, ale ty já neřešil. Naopak mně trošku mrzí, že více nezapracovali na padouchově minulosti, jinak ale asi fakt nemám co vytknout. 95%. Prostě jo. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Chytřejší první polovina mě bavila hodně, skvěle předestřela prekérní thrillerovou situaci, do které hlavní (sice trochu šmejd, ale zároveň) "hrdina" neřešitelně zabředával. O to víc mě mrzelo, jak duel s maniakálním psychopatem (mrazivý David Tennant) pozbýval na zajímavosti, asi společně s tím, jak si brala logika dovolenou. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kvalitní Hororový Thriller, víc napínavý, než je moje guma u trenek. Opravdu, už dlouho jsem nebyl u filmu tak napjatý jako právě u Bad Samaritan. Nebylo místa, kde bych mohl vydechnout, z toho šíleného tempa, stále se něco dělo. Herci jsou sympatičtí, David Tennant zahrál psychopata na výbornou. Dalším velkým plusem bylo pro mě prostředí, hltal jsem každičký kousek, moderní vychytávky, super Maserati a dokonalá atmosféra. Jsou tu dvě scény, při kterých jsem se lekl tak, že se málem sesypal barák. Škoda jen, že to nebylo ještě více Hororovější či krvavější. Doporučuji, slabší pětička. (491. hodnocení) ()

holyterry 

všechny recenze uživatele

Opravdu dlouho jsem přemýšlela jaké mám dát tomuto dramatu hodnocení. Skutečně dlouho to u mě v hlavě kolísalo mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Trochu mě ale zklamalo jak příběh o tom jak se z Erendreicha stal velice nebezpečný šílenec odbyli tím že jsme tu měli párkrát flashback z jeho první vraždy a pak vysvětlení od černé agentky FBI v autě která řekla jen tři čtyři věty svým bílým kolegům. Očividně ten hodný a chytrý polda musela být černoška protože feminismus a korektnost ale to nejspíš nemůžu filmu vytknout protože žijeme v době v jaké žijeme. Film měl na papíru asi velký potenciál ale nakonec ten potenciál moc nevyužili. To neustále pronásledování nebezpečného padoucha a fňukání hlavní postavy/fetky že mu nikdo nevěří a že všechno musí vzít do vlastních rukou mě začalo v polovině filmu vytáčet. Samozřejmě že tu nemohlo chybět klišé ,, hlavní záporák musí mít velkolepý proslov (který tu tedy nebyl až tak velkolepý) o jeho činech aby nemohl zabít našeho hrdinu a hrdinu někdo zachránil". Ani nevím jestli to bylo tím že toho magora hrál Tennant a nebo mi ta postava prostě z divného důvodu sedla ale doufala jsem že Seana opravdu zabije a nebude tu moc šťastný konec. Jinak je to celkem koukatelný film z kterého si nechci udělat kravatu sobě ani těm kdo mají tento snímek na svědomí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama